Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Κώστας Πελετίδης: Πώς είναι να είσαι ο μοναδικός κομμουνιστής δήμαρχος της χώρας!


 Κώστας Πελετίδης απατάει στα ερωτήματα…  Πώς είναι να είσαι ο μοναδικός κομμουνιστής δήμαρχος της χώρας και γιατί χαλάει την πιάτσα.

Ο Κώστας Πελετίδης μιλά στο Alex's Stories για το πώς είναι να είσαι ο μοναδικός κομμουνιστής δήμαρχος της χώρας.

Το έργο του μέχρι σήμερα, ο πόλεμος που έχει δεχθεί από την κυβέρνηση και τις άλλες δυνάμεις, αλλά και η αισιοδοξία του για νίκη στις εκλογές που έρχονται!

Ο κόσμος που έχει αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη προσπάθεια, αλλά και το τι θέλει ακόμη να αλλάξει στην Πάτρα.

Οι διαφορές με τους υπόλοιπους Δήμους της χώρας και η απάντηση στο «γιατί χαλάει την πιάτσα».

  Alex's Stories

3 σχόλια:

  1. Η Πάτρα έχει δήμαρχο, οι άλλοι έχουν επιχειρηματίες ή λαμόγια. Στην Πάτρα έβρεξε πάρα πολύ χθες. Έβρεχε από το πρωί ως το βράδυ. Μπορούμε να πούμε πως έριξε τόσο νερό, όσο ρίχνει στο Βόλο κάθε 18.000 χρόνια. Μπορεί και πιο πολύ. Σε κάποιες περιοχές υπήρξαν πλημμύρες, αν και όχι τόσο μεγάλες όσο στη Θεσσαλία, αφού δεν έσπασαν επίτηδες φράγματα, όπως έκανε κάποιος πουλημένος – αγοραστός ή κάπως έτσι.

    Η είδηση λοιπόν είναι πως η Πάτρα δεν πλημμύρισε! Πρωτοφανές, αφού στην Αθήνα με 20 λεπτά βροχή έγινε της Ατλαντίδος! Δεν είδαμε επίσης το δήμαρχο Κώστα Πελετίδη να τρέχει σαν τρελός στους δρόμους να λέει «που πάτε, έξω βρέχει, ζακέτα να πάρετε και βάρκα».

    Πράγματι αυτός ο κομμουνιστής δήμαρχος είναι μεγάλο «ζιζάνιο». Χαλάει όλες τις βρομοδουλειές. Οι μαζοχιστές δεν τον πάνε καθόλου, ούτε οι ηλίθιοι, αλλά κυρίως δεν τον πάνε με τίποτα οι εκμεταλλευτές, που δεν είναι ούτε μαζοχιστές ούτε ηλίθιοι. Αδίστακτα καθάρματα μόνο. Οι μαυραγορίτες πχ θα τον μαυρίσουν στις κάλπες. Πως τολμά να έχει η Πάτρα πόσιμο νερό πχ και να μην μπορούν να πουλήσουν το μπουκαλάκι πανάκριβα; Σοβιετία γίναμε! Δεν μπορούν να κάνουν μια μαύρη αγορά οι απάνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι δε γίνεται φιλελευθερισμός. Να κόψει το νερό η Περιφέρεια, που είναι ΝΔ. Να το δώσουν στους ιδιώτες, να βουλώσουν τα φρεάτια, να έχουν πλημμύρες όπως οι άλλες πόλεις τις Μπανανίας μας! Να πουλάνε ακριβά να εκτιμήσουμε κι εμείς κάποια πράγματα. Το νερό, το ρεύμα, την αξία της ψήφου. Το θέμα είναι πως θα βγει ξανά το Κομμούνι από την πρώτη Κυριακή!
      Γιατί όπως και να το κάνουμε οι Πατρινοί δεν είναι σαν τους άλλους. Θέλουν νερό στις βρύσες τους κι όχι στους δρόμους. «Ανάποδοι». Αν τυχόν υπάρχει κάποιος που ζηλεύει, γιατί δεν πλημμύρισε η Πάτρα με τέτοια βροχή, τον πληροφορώ πως οι Κομμουνιστές δεν καθόμαστε σε ένα μέρος. Κατεβαίνουμε σε όλους τους δήμους. Οπότε μπορεί να επιλέξει αν θα κορακιάσει θα πνιγεί κλπ. Καλά μυαλά και καλό βόλι.

      Ο ίδιος ο Πελετίδης πάντως ξέρει πως ενοχλεί πολύ τα λαμόγια, αν και ευχαριστιέται, κι αυτός κι εμείς.....
      patrinaki

      Διαγραφή
  2. Κάποιος Γιώργος Μανώλης, που δηλώνει Δήμαρχος Τεμπών, εξέφρασε πριν λίγο σε τηλεοπτικό σταθμό την αφοπλιστική απορία ότι δεν μπορεί να φανταστεί τι έργο θα μπορούσε να γίνει προληπτικά που θα εμπόδιζε την καταστροφική μανία του νερού από τον Πηνειό ο οποίος αυτή τη στιγμή πλήττει με σφοδρότητα το Δήμο του...
    Τυχεροί οι Δήμοι στους οποίους προΐστανται εμπνευσμένες ηγετικές φυσιογνωμίες!
    #Πού_τα_βρήκατε_αυτά_τα_φυντάνια?
    Αντώνης Δαβανέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου