Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Τα ΑΜΕΑ στους δρομους

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Παναναπηρικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Δεκέμβρη στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκέμβρη. Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν Σύλλογοι Αναπήρων, Γονέων και Κηδεμόνων από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο.
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων πραγματοποίησε προσυγκέντρωση στο ΙΚΑ Αριστοτέλους, ενώ στη συνέχεια το μαζικό, μαχητικό μπλοκ με πορεία κατευθύνθηκε στο συλλαλητήριο στο άγαλμα Βενιζέλου. Μετά τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς που έγιναν εκεί, ακολούθησε πορεία στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου και ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 3 Δεκέμβρη,  Παγκόσμια Μέρα των ΑμεΑ, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων καλούν σε συμμετοχή στο παναναπηρικό συλλαλητήριο, με προσυγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια και στη συνέχεια πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην κινητοποίηση συμμετέχει και το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες - Ιδρύματα - Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου