Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

«Φουσκωτοί», παρακολουθούσαν τον πρόεδρο Μάρκο Μπεκρή

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΕΔΕΠ

 Το Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ καταγγέλλει στους εργαζόμενους στις προβλήτες του λιμανιού του Πειραιά και σε όλη την εργατική τάξη το γεγονός ότι αμέσως μετά τη λήξη της επιτυχημένης 24ωρης απεργίας στις 28/11/18 στο ΣΕΜΠΟ στις προβλήτες Ι, ΙΙ, ΙΙΙ της "COSCO" διαπιστώθηκε ότι μηχανές μεγάλου κυβισμού, με “φουσκωτούς”, χωρίς πινακίδες,
παρακολουθούσαν τον πρόεδρο του Σωματείου μας, Μάρκο Μπεκρή, σε όλη τη διαδρομή του από τον Πειραιά μέχρι την Αθήνα.
Να θυμίσουμε ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένη ενέργεια. Έχουμε και στο παρελθόν καταγγείλει επιθέσεις, εκβιασμούς, απειλές προς στελέχη και μέλη του Συνδικάτου μας, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση την τραμπούκικη φασιστική επίθεση που είχε δεχθεί ο πρόεδρός μας, Μάρκος Μπεκρής, το καλοκαίρι από γνωστό “μπράβο” του Πειραιά, που είχαμε καταγγείλει επώνυμα.
Ο συγκεκριμένος, όχι μόνο δεν είχε καμία επίπτωση, αλλά η εταιρεία τον "επιβράβευσε" για την ενέργειά του, κρατώντας τον στο πόστο του ως υπεύθυνο ασφαλείας στο ΣΕΜΠΟ.
Κάνουμε καθαρό ότι απειλές σε μας δεν πιάνουν. Η εταιρεία και η κυβέρνηση έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των εκλεγμένων συνδικαλιστών και μελών του Σωματείου μας.
Δεν θα επιτρέψουμε το λιμάνι του Πειραιά να γίνει ζούγκλα με επιθέσεις σε εργάτες από διάφορους τραμπούκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου