Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Αίσχος και ντροπή για τους ΝΑΤΟικους «αριστερούς»!

Ο Κοτζιάς, με τους ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ,
 τραγουδά «We are the world»
Θαυμάστε «αριστερούς»! Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. Ξυδάκης), προσπαθώντας να επιχειρηματολογήσουν, δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα, υψώνοντας τον μπαμπούλα του μοναχικού Δον Κιχώτη, στον οποίο θα βρεθεί η Ελλάδα εάν μείνει χωρίς «συμμαχίες», τα δίνουν όλα στο ΝΑΤΟ, στις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες της αστικής τάξης. Άλλωστε, αποτελούν το δικό τους πολιτικό υπηρετικό προσωπικό.
Εξυμνούν το ΝΑΤΟ που δήθεν θα μας
προστατεύσει από την τουρκική επιθετικότητα.
- Το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, που «συνοδεύουν» με το «PORTER» το «BARBAROS» για έρευνες παραβιάζοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.
- Το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, που χειροκροτούν (ή στην καλύτερη περίπτωση νίπτουν τας χείρας τους) την τουρκική επιθετικότητα, τις παραβιάσεις, το γκριζάρισμα ζωνών στο Αιγαίο.
- Το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, που οργάνωσαν μαζί με τη χούντα το τουρκικό πραξικόπημα στην Κύπρο και ύστερα έδωσαν χέρι βοηθείας στον Αττίλα και για 44 χρόνια τελεί το νησί υπό ξένη κατοχή.
- Το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, που οργάνωσαν επεμβάσεις, πολέμους, εγκαθιδρύουν αντιδραστικά καθεστώτα της αρεσκείας τους και τόσα άλλα.
Αίσχος και ντροπή!
Κι όλα αυτά στο όνομα ότι κι άλλοι «αριστεροί» πριν απ’ αυτούς, όπως ο Α. Παπανδρέου, άλλαξαν θέση μόλις έγιναν κυβέρνηση και μετατράπηκαν σε ΝΑΤΟικότερους των ΝΑΤΟικών και ΕΟΚικότεροι της τότε ΕΟΚ καταντώντας ευρωλιγούρηδες κ.λπ.
Μέχρι τους Ισπανούς σοσιαλιστές της δεκαετίας του '80 ανέσυραν, αλλά και τους γνωστούς ευρωκομμουνιστές, Μπερλίνγκουερ και σία, που έφτασαν ένα ιστορικό κόμμα του 30% να είναι σήμερα εξαφανισμένο από την πολιτική ζωή της γειτονικής χώρας, με αποτέλεσμα η ακροδεξιά, η συντήρηση, η κάθε λογής αντίδραση και βαρβαρότητα να ξανασηκώνει κεφάλι.
Αυτόν το δρόμο, άλλωστε, ακολουθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό, όσο είναι καιρός, όλοι κι όλες που τον εμπιστεύθηκαν, τώρα να του γυρίσουν την πλάτη πριν είναι πολύ αργά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου