Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Βαφτίσια μόνο για στρέιτ

Πιστοποιητικά ετεροφυλοφιλίας ζητά εκκλησία στο Μαρούσι από τους νονούς

Θέλετε να γίνεται νονοί σε βαφτίσια; Αν είστε τίποτε μιαροί ντιντήδες καλύτερα καλύτερα να το ξεχάσετε, το ίδιο φυσικά αν συμβιώνετε πορνικώς έξω από τα ιερά δεσμά του εκκλησιαστικού γάμου. Τουλάχιστον αυτό ισχύει αν οι γονείς του υποψήφιου βαφτιστηριού σας έχουν επιλέξει τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αμαρουσίου.

Ο εφημέριος του ναού έχει πάρα πολύ σοβαρά το background check των υποψήφιων πνευματικών γονέων των μελλοντικών χριστιανόπουλων, για το λόγο αυτό βάζει τους επίδοξους νονούς να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση με παραλήπτη τον ίδιο, όπου διαβεβαιώνουν πως δεν έχουν τελέσει πολιτικό γάμο ή σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και ότι δεν έχουν δηλώσει πως είναι ομοφυλόφιλοι.

Η διατύπωση κυριολεκτικά τα σπάει (τα δεσμά της χριστιανικής αγάπης), αποδεικνύοντας πως ο εν λόγω άνθρωπος του θεού μπορεί να συγχωρήσει μεγάθυμα κάποιον αν κυλιέται στο βούρκο της ομοφυλοφιλίας, εφόσον φυσικά μετανοήσει για το βαρύ του αμάρτημα, όχι όμως και να το δηλώνει. Η υποκρισία είναι κάποιου είδους χριστιανική αρετή κατά τα φαινόμενα, που είναι καλό να μεταδίδεται και στα νέα μέλη του χριστεπώνυμου πλήθους. Γι’ αυτό εξάλλου αποκλείονται α πριόρι οι συνάψαντες πολιτικό γάμο ή σύμφωνο συμβίωσης, αφού το συγκεκριμένο παράπτωμα δεν μπορεί να κρυφτεί.

Είναι όμως ίσως πολύ χαλαρός ο έλεγχος του εφημερίου. Στην επόμενη υπεύθυνη δήλωση θα ήταν καλό να συμπεριληφθούν ερωτήσεις για την τήρηση της νηστείας, την αποφυγή του αυνανισμού καθώς και την επίδοση σε μη αναπαραγωγικές ετερόφυλες σεξουαλικές πρακτικές. Αλλιώς σε τι κόσμο θα βαφτίσουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα;

Φωτό από @dplastir

Κατιούσα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου