Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ζυγισμένοι - στοιχισμένοι προσφέρουν κάλυψη στη συνδικαλιστική μαφία

Μιχαλολιάκος και Τζήμερος στο πλευρό της συνδικαλιστικής μαφίας
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΝΔ - ΚΙΝΑΛ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 
 Χρυσαυγίτικες βρωμιές από τον Κιουτσούκη της ΔΑΚΕ και την ηγεσία της ΓΣΕΕ, κάλυψη και ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία από τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα άλλα αστικά κόμματα
 
 
 Σε εμπροσθοφυλακή της συκοφαντικής επίθεσης σε συνδικαλιστές, εργαζόμενους και συνδικάτα, που ξεσκέπασαν και χτες τις βρώμικες μεθοδεύσεις της συνδικαλιστικής μαφίας, αναδείχτηκε η παράταξη της ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ και ειδικότερα ο επικεφαλής της Ν. Κιουτσούκης, γραμματέας της Συνομοσπονδίας.
Στο παραλήρημά του, έχοντας πλήρη κάλυψη και αποστολή από την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, πέρα από την εξόφθαλμη διαστρέβλωση των γεγονότων, ξέρασε χολή για το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά και για το ΚΚΕ, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίσει το ΠΑΜΕ «παραστρατιωτική εγκληματική οργάνωση, αντίστοιχη της Χρυσής Αυγής» και «αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης» τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ!

Ολα αυτά, μέσα από τις «φιλόξενες» συχνότητες των τηλεοπτικών σταθμών, που στην πλειοψηφία τους, με «πρώτο βιολί» την ΕΡΤ και το ΑΠΕ ΜΠΕ, υιοθέτησαν αμάσητες τις καταγγελίες και τα ψέματα της έκπτωτης ηγεσίας της ΓΣΕΕ.

Την προπαγάνδα της συνδικαλιστικής μαφίας για «βίαια επεισόδια» και «τραμπουκισμούς» αναπαρήγαγαν σε δηλώσεις και ανακοινώσεις τους τόσο η ΝΔ, όσο και το ΚΙΝΑΛ, ενώ τα κυβερνητικά στελέχη έριχναν νερό στο μύλο της συκοφαντίας, βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τα αίσχη της συνδικαλιστικής ηγεσίας και τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων.
Στελέχη της ΝΔ, αλλά και των ΑΝΕΛ, μέχρι πρόσφατα κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ, υιοθέτησαν πλήρως τις αθλιότητες Κιουτσούκη, μιλώντας για «τάγματα εφόδου του ΠΑΜΕ» και «εγκληματική οργάνωση», όπως είχε κάνει άλλωστε και η ίδια η ηγεσία της ΓΣΕΕ, σε ανακοίνωσή της από την Καλαμάτα.

Επίσημα η ΝΔ, σε ανακοίνωσή της, «είδε» γεγονότα που «τραυματίζουν τη δημοκρατία» και έκανε πως δεν άκουσε τις άθλιες δηλώσεις του συνδικαλιστή της στη διοίκηση της ΓΣΕΕ. Δεν παρέλειψε μάλιστα να καλέσει την κυβέρνηση «να διασφαλίσει επιτέλους την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ», να προσθέσει δηλαδή μερικές διμοιρίες των ΜΑΤ στους μισθωμένους από τους εργατοπατέρες μπράβους.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φ. Γεννηματά, ισχυρίστηκε πως είναι «θέμα δημοκρατίας» να ολοκληρωθεί το συνέδριο, να νομιμοποιηθούν δηλαδή οι νόθοι και οι εργοδότες που παρουσιάζουν ως «αντιπρόσωπους» η ΠΑΣΚΕ και οι άλλες δυνάμεις, ενώ την «προστασία» του συνεδρίου από το αρμόδιο υπουργείου ζήτησε και η Ε. Χριστοφιλοπούλου, επαναλαμβάνοντας το «σινιάλο» που εδώ και καιρό κάνουν οι εργατοπατέρες στις δυνάμεις καταστολής και το «Συνδικαλιστικό» της Ασφάλειας να επέμβουν πιο δυναμικά.
 
Από κοντά και οι χρυσαυγίτες

Από αυτόν τον αντιδραστικό συρφετό ενάντια στα συνδικάτα και το ΠΑΜΕ, δεν θα μπορούσε να λείψει βέβαια η Χρυσή Αυγή, τα μαντρόσκυλα της εργοδοσίας.
Στη φασιστική ιστοσελίδα της αναμασάει όλη τη «γραμμή» της πλειοψηφίας (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - Ομάδα Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ) περί «λοστών» και «τραμπουκισμών», ενώ σε ανάρτησή του ο αρχηγός της Ν. Μιχαλολιάκος αναφέρει: «ΕΑΜ - ΕΛΑΣ Μελιγαλάς στην πράξη. Η νέα ΟΠΛΑ σε πλήρη δράση. Αυτό είναι το ΚΚΕ του "δημοκρατικού τόξου". Να το χαίρεστε αριστεροί και φιλελεύθεροι και προπαντός εσείς της ΝΔ που σέβεστε και τιμάτε την ιστορία της αριστεράς. Τιμάτε και τους λοστούς στην ΓΣΕΕ;».

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι για πολλοστή φορά η εγκληματική οργάνωση στοχοποιεί τον πρόεδρο του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, Σ. Πουλικόγιαννη, χρησιμοποιώντας «καρμπόν» εκφράσεις με αυτές που αναμασά η διοίκηση της ΓΣΕΕ στα δελτία Τύπου. Η Χρυσή Αυγή αναπαράγει μάλιστα το βίντεο της ΓΣΕΕ, που δείχνει μπράβους να τραβολογούν τον συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ και τον Γιώργο Σιφωνιό, πρώην πρόεδρο του σωματείου της «Ελληνικής Χαλυβουργίας».

Από κοντά και ο γνωστός για τις ακροδεξιές απόψεις του Θ. Τζήμερος έγραψε σε μήνυμά του: «Οι φασίστες αλητοτραμπούκοι του ΠΑΜΕ δεν ελέγχουν την ΓΣΕΕ. Και αφού ματαίωσαν με το "έτσι γουστάρω" το συνέδριο στην Καλαμάτα και τους έσπασαν στο ξύλο στη Ρόδο, μπούκαραν και στα γραφεία της Αθήνας. Κατά τα άλλα, το ΚΚΕ σέβεται το δημοκρατικό πολίτευμα».

Κι ενώ οι φασίστες ξεσαλώνουν, στήνοντας πανηγύρι με τις επικίνδυνες δηλώσεις και τον χυδαίο αντικομμουνισμό των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ των ...«αντι-ακροδεξιών» και των «αντιφασιστικών μετώπων» βλέπει «απαξίωση» του συνδικαλιστικού κινήματος «με ευθύνη της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ, αλλά και του ΠΑΜΕ» (!) και συμπληρώνει:
«Ούτε η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, η οποία χρησιμοποιεί ιδιωτική αστυνόμευση και επιδιώκει αδιαφανείς διαδικασίες, απαγορεύοντας ακόμα και την δημοσιογραφική κάλυψη στις εργασίες του συνεδρίου, αλλά ούτε και το ΠΑΜΕ, το οποίο με τη βία προσπαθεί να διαλύσει το συνέδριο, δεν εκπροσωπούν τις υγιείς δυνάμεις του εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος. Ούτε με νοθείες, ούτε με τραμπουκισμούς, ούτε, φυσικά, με την στείρα άρνηση και απαξίωση όλων των θετικών μέτρων που έχει λάβει η σημερινή κυβέρνηση, δεν επιτυγχάνεται τίποτα»...


Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου