Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Προσεχώς με τη ΓΣΕΕ συνέδρια και στο εξωτερικό…

Αυτό δεν είναι Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας! Αυτό είναι τουριστικό γραφείο που διοργανώνει ταξίδια σε τουριστικά θέρετρα με πανάκριβα πακέτα διακοπών! Αεροπορικά εισιτήρια, πεντάστερα ξενοδοχεία, πλήρη ακριβά γεύματα, όλα πληρωμένα από τη ΓΣΕΕ. Η ΓΣΕΕ δεν κάνει συνέδριο!
Διακοπές στα ακριβότερα Ελληνικά ξενοδοχεία κάνει. Με τέτοιες βόλτες και τέτοια χλιδή στο επόμενο συνέδριο της η ΓΣΕΕ σίγουρα θα βρει κι άλλους μαϊμού αντιπροσώπους από σωματεία μικρών επαρχιακών πόλεων που αριθμούν 3.500 χιλιάδες μέλη!

 Στο επόμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ θα δούμε νέους εργατοπατέρες αντιπροσώπους, εκλεγμένους από το Σωματείο Τυποποίησης σαλιγκαριών τους Άργους Ορεστικού, για παράδειγμα, το οποίο θα αριθμεί τουλάχιστον 10.000 μέλη.
Στο επόμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ νέα φυντάνια εργατοπατέρες θα μπούνε στον «χορό» της μαϊμούς, αφού και μόνο το τριγύρισμα στα πεντάστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας αξίζει τον κόπο!

Γίνετε λοιπόν κι εσείς εργατοπατέρες σε διάφορα σωματεία φυκιών και πουλήστε τα ως μεταξωτές κορδέλες! Αξίζει τον κόπο. Η ΓΣΕΕ γι’ αυτήν σας την προσπάθεια θα σας ανταμείψει με χλιδάτα ταξίδια σ’ ολόκληρη την Ελλάδα! Προσεχώς η ΓΣΕΕ θα αρχίσει χλιδάτα ταξίδια και στο εξωτερικό, αναζητώντας δεκάστερα ξενοδοχεία για να κάνει το συνέδριό της…

Ζήκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου