Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Οι εργατοπατέρες γκεμπελίζουν και εξισώνουν το ΠΑΜΕ με τη χρυσή αυγή…

Την αρχή την είχε κάνει ο Παναγόπουλους, ύστερα από την αποτυχημένη απόπειρα για νόθο συνέδριο στην Καλαμάτα, ζητώντας την υψηλή προστασία της αστυνομίας, με το αήττητο επιχείρημα: αν μας την έπεφταν χρυσαυγίτες, δε θα έπρεπε να κάνουμε κάτι για να προφυλαχθεί το συνέδριο;

Ο πρώτος σπόρος έπεσε κι ύστερα το πήραν οι εργατοπατέρες της πρώτης γραμμής και το έκαναν σημαία.
Σήμερα συνέχισαν στο ίδιο βιολί με τις χυδαιολογίες “φασιστάκια κομμουνιστές” κτλ, ενώ ο Κουτσούκης της απερχόμενης διοίκησης, έκανε ανοιχτά την εξίσωση ΠΑΜΕ και χρυσής αυγής, μιλώντας για τάγματα εφόδου, τραμπουκισμούς κτλ, σε δηλώσεις του στο Real FM και σε άλλους σταθμούς.

Στο ΣΚΑΪ έσπευσαν πρόθυμα μάλιστα να αναπαράγουν αμάσητη την προπαγάνδα της ΓΣΕΕ και της χρυσής αυγής, με το Ν. Μαυροκέφαλο να τους βάζει στη θέση τους (όσο τον άφησαν να μιλήσει).

Ποιος επιτίθεται σε ποιον; Τι δείχνουν τα βίντεο που οι ίδιοι ανέβασαν;
Ποιος έχει θύματα από τα φασισταριά της χρυσής αυγής; Το ΠΑΜΕ ή οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ;
Κατηγορούν άραγε για χρυσαυγίτικες μεθόδους τον Πουλικόγιαννη, που έγινε στόχος των χρυσαυγιτών στο Πέραμα μαζί με τους συντρόφους του;
Ποιος παίζει το χαρτί της υπερασπιστικής γραμμής της χρυσής αυγής και ξεπλένει τους νεοναζί;

Επειδή αυτά είναι ρητορικά ερωτήματα, αξίζει να σταθούμε λίγο παραπάνω στην γκεμπελίστικη προπαγάνδα της ΓΣΕΕ να κάνει το άσπρο-μαύρο, ακόμα και με τα βίντεο, που δείχνουν το εντελώς αντίθετο από το σκηνοθετημένο συμπέρασμα που προσπαθούν να στήσουν.

Στο παραπάνω βίντεο το μόνο που φαίνεται είναι μια ομάδα πέντε εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ να επιτίθενται στο Σωτήρη Πουλικόγιαννη του ΠΑΜΕ, ενώ γύρω του διάφοροι κομπάρσοι της Λάμψης κάνουν στιχομυθίες επιπέδου Γιάγκου Δράκου:

-Σίδερο;
-Σίδερο παίρνει;
-Τι σίδερο;
-Δηλαδή, Βίρνα; Εννοείς σίδερο;

Με μια υψηλή κοπτο-ραπτική πλάνων, η ΓΣΕΕ βγάζει ένα άλλο βίντεο, όπου σκηνοθετεί το επεισόδιο “ο Πουλικόγιαννης μας επιτέθηκε”.


Στην αρχή βλέπουμε τη στιγμή που το ΠΑΜΕ μπουκάρει στο συνεδριακό χώρο και τον Πουλικόγιαννη να κρατάει ένα αντικείμενο, που του χρησίμευσε προφανώς ως εργαλείο για να ανοίξει η πόρτα.

Στη συνέχεια, η ΓΣΕΕ παρουσιάζει τους ηρωικούς εργατοπατέρες να “αφοπλίζουν” τον Πουλικόγιαννη, που δεν κρατάει τίποτα, ούτε και επιτίθεται σε κάποιον.

Μετά παρουσιάζουν πλάνα… αρχείου, για να δείξουν τα θύματα του αιμοβόρου κομμουνιστή, ξεχνώντας βολικά να αναφερθούν στο γεγονός πως του επιτέθηκαν ακόμα και με δαγκωματιές! (Εδώ άλλωστε έχουν δαγκώσει τη λαμαρίνα, με τον έρωτά τους για την εργατική τάξη, άρα γιατί να μασήσουν στον Πουλικόγιαννη από το Μέταλλο…)

Κυκλοφορεί επίσης άλλο ένα βίντεο, με πλάνα που έπαιξαν στον ΑΝΤ-1 και δείχνουν τους εργατοπατέρες να σπρώχνουν το Σιφωνιό, την ψυχή του ηρωικού αγώνα των χαλυβουργών. Μπορείτε να το δείτε, σε αυτόν το σύνδεσμο, στο τέλος της ανάρτησης…

Όσο για τους “τραυματίες” που παρουσίασαν, όπως λέει κι η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, οι μόνες εξετάσεις που πρέπει να τους γίνουν είναι εξετάσεις αίματος και αλκοοτέστ…

Ποιο είναι το συμπέρασμα;

Οι εργατοπατέρες έβαλαν μπρος τη γνωστή μονταζιέρα και με γκεμπελίστικες μεθόδους, επιχειρούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο και να παρουσιάσουν εαυτούς ως θύματα. Ακόμα και τα πλάνα που βγαίνουν προς τα έξω όμως -κι ενώ οι ίδιοι είχαν απαγορεύσει στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους να παραστούν στο συνέδριο- καταρρίπτουν τη μαύρη προπαγάνδα τους και δείχνουν το ακριβώς αντίθετο…

Η βρώμικη προπαγάνδα τους δε θα περάσει!





Κατιούσα 


  «Συνδικάτα εργατών - όχι των εργοδοτών» συνεχή ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου