Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΓΣΕΕ, εργοδότες, νεοναζί… όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί!

Στο άθλιο προπαγανδιστικό σόου ενάντια στο ΠΑΜΕ που έχει στήσει από το πρωί η ηγεσία της ΓΣΕΕ και τα παρατρεχάμενα της ΜΜΕ, ήρθε να συνδράμει η σαπίλα του ντουνιά, οι ναζί της εγκληματικής Χρυσής Αυγής και το ανυπόλυπτο φασιστοειδές που ακούει στο όνομα Τζήμερος.

Έτσι, πέραν των χυδαίων αντικομμουνιστικών κραυγών των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ (βλέπε Κιουτσούκη), είχαμε και σχετικό «τιτίβισμα» (όλως παραδόξως χωρίς ορθογραφικό λάθος) από τον φυρερίσκο της ναζιστικής συμμορίας Μιχαλολιάκο, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία να γλείψει τα αφεντικά του χύνοντας χρυσαυγίτικο δηλητήριο ενάντια στο ΚΚΕ.


Από κοντά βέβαια και το γνωστό θλιβερό ανδρείκελο που παριστάνει το νταή σε γυναίκες, ο φασίστας Θ. Τζήμερος, που είχε το θράσος να γράψει για «φασίστες αλητοτραμπούκους του ΠΑΜΕ». Από στόματος κοράκου «κρά» θα ακούσεις…

Η ουσία βρίσκεται ότι η δυναμική παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων απέναντι στις αθλιότητες της ηγεσίας της ΓΣΕΕ ενοχλεί την αστική τάξη και τα τσιράκια της. Εργατοπατέρες, εργοδότες, κοράκια της δημοσιογραφίας, νεοναζί και «φασιστοτζήμεροι», όλοι μαζί ενάντια στο ΠΑΜΕ και το εργατικό-λαϊκό κίνημα. Δεν πρέπει να τους περάσει.

Οι εργαζόμενοι οφείλουν να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς που εχθρεύονται με λύσσα το ταξικό κίνημα, από τη μνημονιακή αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και τους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μέχρι τα φασιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής.

Ατέχνως 



Προλαβαίνουν ακόμα οι της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ να πάνε μάρτυρες υπεράσπισης των Χρυσαυγιτών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου