Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Όποιος ψηφίσει ΚΚΕ δεν θα μετανιώσει


Το δίλημμα που θέτουν στον λαό ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ δεν έχει βάση, είναι προσυμφωνημένα όλα για την επόμενη μέρα. Αυτά τα κόμματα έχουν ψηφίσει από κοινού τα μνημόνια, υπάρχουν σε ισχύ πάνω από 600 μνημονιακοί νόμοι που έχουν δηλώσει ότι θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν, αποδέχονται τα πρωτογενή ματωμένα πλεονάσματα. Όποιος βγει στην κυβέρνηση θα εφαρμόσει την ίδια και χειρότερη πολιτική.

Αυτό επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα Αττικής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ, το πρωί της Τετάρτης 26 Ιούνη. Άρα, συνέχισε, το δίλημμα είναι ποιος στις 8 του μήνα θα παλέψει ενάντια στην πολιτική που συντρίβει τους πολλούς και δίνει πάρα πολλά στους λίγους, και αυτό είναι μόνο το ΚΚΕ.
Ο Θ. Παφίλης υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ επιβεβαιώθηκε όταν όλα τα προηγούμενα χρόνια προειδοποιούσε κι ας μην το πίστευαν, ότι έρχονται τα χειρότερα, το ΚΚΕ πάλεψε μέσα στη Βουλή με προτάσεις νόμου για την ανακούφιση του λαού, αλλά και έξω από τη Βουλή με τους αγώνες του για τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Και σήμερα, το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να κάνει αντιπολίτευση γιατί οι υπόλοιποι έχουν υποστηρίξει την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται, είπε την αλήθεια, δεν κορόιδεψε τους εργαζόμενους, δεν εξαργυρώνει τις ψήφους που παίρνει.
Όσον αφορά στο δίλημμα που θέτει η ΝΔ για περίπτωση νέων εκλογών εάν δεν βγει με αυτοδυναμία, υπογράμμισε πως και αυτό το δίλημμα όπως και άλλα που θέτουν τα υπόλοιπα κόμματα είναι ανύπαρκτα. Ειδικότερα, ζήτημα ακυβερνησίας, υπογράμμισε ο Θ. Παφίλης δεν υπάρχει γιατί υπάρχουν πρόθυμοι και είναι όλοι έτοιμοι να στηρίξουν το αστικό σύστημα, όποτε χρειαστεί, κι έφερε ως παράδειγμα τα κόμματα που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα και σήμερα εξαφανίστηκαν, ενώ στη θέση τους δημιουργήθηκαν άλλα σχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου