Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Απέλυσαν τον Πρόεδρο του ΕΚ Λαυρίου!


Να πάρει πίσω η εργοδοσία της «Αφοί Βλάχου» την απόλυση του προέδρου του ΕΚΛΑΑ

 Με 24ωρη απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου που δουλεύει στην επιχείρηση "Αφοί Βλάχου" έγινε στόχος της εργοδοσίας για τη συνδικαλιστική
του ιδιότητα και δράση καθώς ήταν πρωτοπόρος εργάτης, μέλος της Σωματειακής Επιτροπής των εργαζομένων της επιχείρησης.
Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να υπερασπιστεί τον πρόεδρό της καθώς και την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση σε κάθε εργασιακό χώρο. Καλούμε την εργοδοσία της επιχείρησης να πάρει πίσω την εκδικητική απόλυση - συνδικαλιστική δίωξη καθώς και να εφαρμόσει όλα όσα έχει συμφωνήσει το προηγούμενο διάστημα και επέβαλαν οι συνάδελφοι με τον αγώνα τους.
Καλούμε τους εργαζόμενους του εργοστασίου να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία που αποφάσισαν στη Γενική τους Συνέλευση για την Τετάρτη 17 Ιούλη και να υπερασπιστούν τον συνάδελφό τους, κάτι που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν και το έχουν αποδείξει και στο παρελθόν. Τέλος, καλούμε όλα τα ταξικά συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς του κινήματος να δείξουν την αλληλεγγύη τους ώστε να γυρίσει πίσω στη δουλειά του ο συνάδελφός μας και να μην περάσουν τα σχέδια της εργοδοσίας.
Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου