Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Χρυσή Αυγή: Άκρα του τάφου σιωπή στις ναζιστικές φωλιές

Βάρεσαν διάλυση

Μία εικόνα χίλιες λέξεις και αρκεί να δει κανείς την εικόνα της δήλωσης του φασίστα Μιχαλολιάκου στην λίγων δευτερολέπτων δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών. Πλην του υπαρχηγού φασίστα Παππά κανείς άλλος από τους μέχρι τώρα βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος.
Λείπουν το μέχρι πρότινος πρωτοπαλλίκαρο του Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος κλπ. και τωρινοί αντίπαλοί του στη μάχη για το «κοτέτσι» . Ούτε ο υπόδικος ευρωβουλευτής Λαγός (δες φωτό).

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα συνεχή ήταν  “αλληλομαχαιρώματα” μεταξύ στελεχών της, οι μαζικές αποχωρήσεις μελών και κατηγορίες  για οικογενειοκρατία και άλλες κατηγορίες ταιριαστές με τη φύση τέτοιων μορφωμάτων.

Ενδεικτικό του κλίματος και της κατάστασης στις χρυσαυγίτικες φωλιές, είναι επίσης ότι ο χρυσαυγίτικος διαδικτυακός βόθρος του «εθνικισμού» όχι μόνο δεν έχει ανεβάσει (ακόμη) τη δήλωση του φυρερίσκου Μιχαλολιάκου, αλλά δεν έχει κάνει και καμία άλλη ανάρτηση σχετική με το εκλογικό αποτέλεσμα.



Πάντως ο φασίστας Μιχαλολιάκος δείχνει αποφασισμένος (στις δηλώσεις του) να γυρίσει στις παλιές του πρακτικές για να πολεμήσει το μπολσεβικισμό όπως είπε.

iraklis3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου