Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Ο υπουργός Κ. Καραμανλής αντί να βρίζει, να μειώσει το κόστος μεταφορών για το λαό

Η τοποθέτηση του νέου υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλή ότι όποιος δεν πληρώνει το εισιτήριο του Μετρό θα πρέπει να νοιώθει "απόβρασμα της κοινωνίας" είναι απαράδεκτη και προσβλητική.


Ο Κ. Καραμανλής αντί να υβρίζει, καλά θα κάνει να φροντίσει να μειωθεί το μεγάλο -και σε πολλές περιπτώσεις απαγορευτικό- κόστος που πληρώνουν για τις μεταφορές τους τα λαϊκά στρώματα, όπως επίσης να αντιμετωπιστούν οι υποβαθμισμένες υπηρεσίες και η εντατικοποίηση της δουλειάς των εργαζομένων στις συγκοινωνίες, που δημιουργεί κινδύνους ακόμα και για την ασφάλεια των επιβατών.

 Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ


http://www.katiousa.gr/epikairotita/eimaste-oloi-apovrasmata/

2 σχόλια:

  1. Ε, όχι και “αποβράσματα”, απλώς “τζαμπατζήδες”
    Τάδε έφη ο αριστερός Παπαδημούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποβράσματα της κοινωνίας είναι όλο το πολιτικό προσωπικό (ασχέτως χρώματος) που με χίλιους δυο τρόπους υπηρετεί την «υγιή επιχειρηματικότητα» (φοροαπαλλαγές, κίνητρα, παραγραφή χρεών κλπ) και τσακίζει τη ζωή των μεροκαματιάρηδων.

    Τη στιγμή που χρέη και υποχρεώσεις δισεκατομμυρίων διαγράφονται εν μια νυυκτί, 19χρονοι χάνουν της ζωή τους γιατί δεν έχουν να πληρώσουν εισιτήριο και υπερήλικοι διασύρονται ως υπεύθυνοι για τα ελλείμματα του κράτους τους.
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου