Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Διαβάστε στο Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου


Διαβάστε στο «Ριζοσπάστη» του Σαββατοκύριακου 13 - 14 Ιούλη 2019:
§  Πολιτικό μήνυμα από το 28ο διήμερο της ΚΝΕ: Με το ΚΚΕ πάντα μπροστά για το δίκιο του λαού. Το Σάββατο 13 Ιούλη πολιτική συγκέντρωση στο Καρπενήσι με ομιλητές τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα και τον Ν. Αμπατιέλο, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ. Οι εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν την Παρασκευή 12 Ιούλη με μαζική συμμετοχή χιλιάδων νέων απ' όλη τη χώρα, ολοκληρώνονται την Κυριακή 12 Ιούλη.


§  Μεγάλες καταστροφές και νεκροί στην Χαλκιδική: «Ακραίες» οι ευθύνες του κράτους και των κυβερνήσεων για την έλλειψη προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληγέντων διεκδικεί άμεσα μέτρα αποκατάστασης και προστασίας.

§  45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»: «Με τους αγώνες, τα όνειρα, την δύναμή μας..."Θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα!"». Το Φεστιβάλ ξεκινάει το ταξίδι του σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθεί με τις κεντρικές εκδηλώσεις στο Πάρκο Τρίτση από 19 έως 21 Σεπτέμβρη.

§  Βουλευτικές εκλογές 2019: Σήμερα στον «Ριζοσπάστη» δημοσιεύονται ξανά μια σειρά στοιχεία για τα εκλογικά αποτελέσματα του ΚΚΕ σε διοικητικές περιφέρειες, δήμους και εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Δημοσιεύονται επίσης ξανά η σύνθεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και η Ανακοίνωση της ΚΕ για τα εκλογικά αποτελέσματα. Ακόμα, χαιρετιστήρια μηνύματα Κομμουνιστικών Κομμάτων για το αποτέλεσμα του ΚΚΕ.

§  Αναγνώριση του πραξικοπηματία Γκουαϊδό από την κυβέρνηση Ν.Δ: Πράξη που στηρίζει τη βρώμικη επέμβαση ΗΠΑ και ΕΕ στη Βενεζουέλα. Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

§  Κλιματική αλλαγή και φυσική κλιματική μεταβλητότητα.

§  Αλλαγές στην Παιδεία: Επιτάχυνση ανατροπών με σφραγίδα κεφαλαίου - ΕΕ - ΟΟΣΑ. Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου