Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου»


Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», 21 - 22 Σεπτέμβρη 2019:
  • ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΝΕ: Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμη μας... «θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα...» ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. 
Πολυσέλιδο ρεπορτάζ με ανταποκρίσεις από τις συζητήσεις, τις δράσεις στα στέκια και τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον. 

  • ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ: ΌΛΟΙ στη μάχη για την πανελλαδική πανεργατική απεργία την Τρίτη 24/9. 
Πλούσια αρθρογραφία για τη μάχη των συνδικάτων ενάντια στον αντεργατικό σχεδιασμό κυβέρνησης - εργοδοσίας και για τον βρώμικο, υπονομευτικό ρόλος της ηγεσίας ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ.
  • ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! Ενάντια στη Συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις. 
Ρεπορτάζ και άρθρα για τον «Στρατηγικό Διάλογο» Ελλάδας - ΗΠΑ και τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή που καθιστούν την Ελλάδα μαγνήτη κινδύνων. Επίσης, για τις πρωτοβουλίες ενάντια στις βάσεις και την ιμπεριαλιστική εμπλοκή που έχουν αναλάβει η ΕΕΔΥΕ, συνδικάτα και φορείς του κινήματος. 



Λόγω της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη, ο «Ριζοσπάστης» θα κυκλοφορήσει με έκτακτο φύλλο τη Δευτέρα 23 Σεπτέμβρη, που θα περιλαμβάνει  ρεπορτάζ από την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ, την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και ρεπορτάζ για την τελική ευθεία στην μάχη της  απεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου