Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Απαράδεκτη η απόφαση για ξεχωριστό δρομολόγιο μόνο για τους πρόσφυγες


Καταδικάζουμε την απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης του Δήμου Δέλτα, σε συνεργασία με τον ΟΑΣΘ, να δημιουργηθεί ξεχωριστό δρομολόγιο μόνο για τους πρόσφυγες που διαμένουν στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά. Η συγκεκριμένη ενέργεια χαϊδεύει αυτιά φασιστών και ακροδεξιών, εντείνει τις ρατσιστικές αντιλήψεις, και μόνο για πανηγυρισμούς δεν είναι. Η συγκεκριμένη διοίκηση του δημάρχου κ. Ιωαννίδη θυμίζουμε ότι στις εκλογές είχε την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ.


Για την μεγάλη ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής με τα λεωφορεία δεν φταίνε οι πρόσφυγες, αλλά η διαχρονική πολιτική όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων που έχει υποβαθμίσει την αστική συγκοινωνία. Την κατάσταση αυτή δεν τη βιώνουν μόνο οι κάτοικοι των Διαβατών, αλλά και οι κάτοικοι όλης της Θεσσαλονίκης.

Ανακούφιση μπορεί να δώσει μόνο μια νέα γραμμή που θα εξυπηρετεί και τους πρόσφυγες και τους κατοίκους των Διαβατών, περνώντας από τη δομή φιλοξενίας και τα Διαβατά με τερματικό σταθμό στο κέντρο της πόλης

ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ


ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ 1955 !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου