Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Θρασύδειλες απειλές φασιστοειδών σε στέλεχος του ΚΚΕ

«Στη γειτονιά του Ρουπακιά δεν χωράει το ΚΚΕ». Τη βρωμιά αυτή έγραψαν φασίστες στην περιοχή του Ταύρου πάνω στον «Ριζοσπάστη» που βρισκόταν σε γραμματοκιβώτιο στελέχους του ΚΚΕ. Οι θρασύδειλοι φασίστες από τη μία λιποθυμάνε μπροστά στο εδώλιο της δίκης τους που είναι σε εξέλιξη και από την άλλη, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή που τους δείχνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθούν να απειλούν, κινούμενοι στα σκοτάδια.
Να σημειωθεί ότι στην περιοχή του Ταύρου διαμένει ο αποφυλακισμένος - λόγω της καθυστέρησης της δίκης - φασίστας δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, και όπως φαίνεται, η παρουσία του «εμπνέει» διάφορα «καλόπαιδα» της εγκληματικής οργάνωσης.

Τις απειλές στο στέλεχος του Κόμματος και πιο συγκεκριμένα στην Χριστίνα Δολιανίδη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μοσχάτου - Ταύρου και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο, κατήγγειλε η Οργάνωση του ΚΚΕ. Τονίζει ότι οι φασίστες ενοχλούνται από τη δράση των κομμουνιστών για την αποκάλυψη του ρόλου της ναζιστικής - εγκληματικής Χρυσής Αυγής ως μακρύ χέρι του συστήματος, δράση που συνέβαλε αποφασιστικά στο να γκρεμιστεί το φασιστικό μόρφωμα από την τρίτη θέση στις πρόσφατες εκλογές. Και προσθέτει: «Οι υμνητές του Χίτλερ, τα τσιράκια των αφεντικών, δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν με τέτοιες ενέργειες τα μέλη του ΚΚΕ.

Τους λέμε ξεκάθαρα ότι στον Ταύρο οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής δεν έχουν θέση. Γιατί είναι η γειτονιά της Χατζηεσμέρ, των εκτελεσμένων στο μπλόκο της Χαμοστέρνας, αλλά και όλων των αγωνιστών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και της ΕΠΟΝ, που αντιστάθηκαν σθεναρά στους ναζί, θυσιάζοντας ακόμη και τη ζωή τους. Γι' αυτό και θα πάρουν την απάντησή τους από το ίδιο το εργατικό - λαϊκό κίνημα, που θα τους ξαναστείλει στη θέση τους, στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας».

Η Οργάνωση του Κόμματος καλεί το λαό να τους απομονώσει και στις προσεχείς εκλογές να τους πετάξει έξω και από τη Βουλή. «Η μάχη για την απομόνωσή τους να γίνει με πολύ δυνατό ΚΚΕ, γιατί μόνο το ΚΚΕ χτυπά την αιτία που γεννά τον φασισμό, το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ψηφίζουμε - στηρίζουμε ΚΚΕ», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου