Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Άμεση μαζική απάντηση

Καλούμε τους εργαζόμενους, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, να αγωνιστούμε για να εμποδίσουμε το παραπέρα χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση.

Να αγωνιστούμε για Δημόσια, καθολική, υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση, για την οικοδόμηση ενιαίου συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, που θα περιλαμβάνει τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, τις υπηρεσίες πρόληψης και αποκατάστασης της υγείας, τις παροχές και υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας.
Ο κάθε μαζικός φορέας, ο κάθε τίμιος άνθρωπος καλής θέλησης, όλοι εμείς που δε θέλουμε τα παιδιά του λαού να θυσιαστούν στα ιμπεριαλιστικά σφαγεία θα πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά, δυναμικά και οργανωμένα. να καταδικάσουμε μαζικά την ανανέωση, επέκταση, ενίσχυση της επικίνδυνης Συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ για τις Βάσεις, που μετατρέπει τη χώρα μας σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο και το λαό μας σε στόχο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την πάλη μας ενάντια στην ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Να διατρανώσουμε μαζικά την αντίθεσή μας στην κατάπτυστη Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις που ψηφίζεται στη Βουλή!

 Να μην περάσει η σιγή νεκροταφείου που θέλουν να περάσει ενιαία επιχειρηματικοί όμιλοι, κυβέρνηση και εργοδοτικός - κυβερνητικός συνδικαλισμός!

 Πέμπτη 30 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου, όλοι στο συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ για τις βάσεις. 


Όλοι στο δρόμο!
ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου