Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ALT.GR - Ερχεται!


Η Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας σάς κάνει γνωστό ότι σύντομα θα λειτουργήσει η ιστοσελίδα με διεύθυνση ALT.GR. Η ιστοσελίδα θα έχει ειδησεογραφία που ενδιαφέρει τους στρατευμένους, το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Επίσης θα έχει ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα, για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα προβλήματα της γυναίκας και θέματα Ιστορίας.

Η Συντακτική Επιτροπή σε κείμενό της με τίτλο «ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ» αναφέρει: «Είμαστε απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, και στρατευμένοι που υπηρετούμε τη θητεία μας. Ολοι εμείς αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Θέλουμε η φωνή μας να ακούγεται και να υπολογίζεται, να είμαστε παρόντες στην καθημερινότητα του λαού μας και των οικογενειών μας.

Απευθυνόμαστε στο σύνολο του λαού μας, σε κάθε Ελληνίδα και Ελληνα που αγωνιά για το μέλλον της πατρίδας μας. Σε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης, που θέλει να μαθαίνει, να γνωρίζει, να παρακολουθεί, να σχολιάζει, να προτείνει.

Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια, με την ιστοσελίδα ALT.GR. Η φωνή μας είναι η δική σας φωνή, η αγωνία μας η δική σας αγωνία».

1 σχόλιο:

  1. Η Δουλειά που γίνεται απο το κόμμα στο στρατό και τα σώματα ασφαλείας είναι πολύ σημαντική. Είναι δυο βασική πυλώνες του Αστικού κράτους και όσους καταφέρουμε να αποσπάσουμε είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Επίσης και το πόσους θα καταφέρουμε να μείνουν ουδέτεροι. Μια πολύ σημαντική δουλειά στην συγκέντρωση δυνάμεων ...για την κρίσιμη ώρα.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου