Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ονειρώξεις με Photoshop


Βίντεο “Βυθίσατε το Oruc Reis” ανέβασε ο Κυριάκος Βελόπουλος

Μπορεί να έχουν κλείσει οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ της ερχόμενης Κυριακής, τουλάχιστον όμως ο Κυριάκος Βελόπουλος μπορεί να ελπίζει ότι του χρόνου η Ακαδημία Κινηματογράφου θα συμπεριλάβει το πόνημά που μοιράστηκε μαζί μας στις υποψηφιότητες για βραβείο ειδικών εφέ.
Μιλάμε για το βίντεο κάποιου λαμπερού μυαλού των ΜΚΔ, που αναπαρήγαγε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στο λογαριασμό του στο τουίτερ, όπου εμφανίζει το Oruc Reis, που τόσο μας απασχόλησε αυτές τις μέρες, να σημαδεύεται από ρουκέτα και να τυλίγεται στις φλόγες.
Η μετενσάρκωση Μπουμπουλίνας και Μιαούλη συνόδευσε το συγκλονιστικό βιντεάκι – κόλαφο στον Ερντογάν, με ένα εθνεγερτικού χαρακτήρα κείμενο:

Έτσι κάνουν οι Έλληνες! Όποιος παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία …βυθίζεται! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ
Η…ΛΥΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι κάνουν οι Ελληνες!Όποιος παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία …βυθίζεται!Το θέμα είναι ποτέ θα αποκτήσει η Ελλάδα Ελληνική ηγεσία !ΓΙΑ ΕΜΆΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η…ΛΥΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ @ellinikilisi#Oruc_Reis pic.twitter.com/P2bpOr2BmH
— Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (@velopky) February 2, 2020

Αν δεν έχετε ήδη ανατσουτσουριάσει από εθνική συγκίνηση, έτοιμοι να πέσετε υπέρ πίστεως και photoshop, το δίχως άλλος είστε πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Ευτυχώς που χάρη στη σοφή απόφαση κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν περιορίζει τα ταλέντα του πλέον μεταξύ σκευασμάτων κατά της τριχοφυΐας και επιστολών Ιησού, αλλά επεκτείνονται και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Πώς δεν το είχε σκεφτεί κανείς πριν το πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης ότι η εξωτερική πολιτική είναι κάτι σαν ονλάιν παιχνίδι κι ότι τους ενοχλητικούς τους παραμερίζουμε πατώντας τα κατάλληλα πλήκτρα;

Χρωστάμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο Βελόπουλο, που με τόση ανιδιοτέλεια, αντί να επαναπαυτεί στα εγγυημένα έσοδα του πάντα κερδοφόρου κλάδου της ελλαδεμπορίας, αποφάσισε να ξανακατέβει στην πολιτική σκηνή και μάλιστα με δικό του πολιτικό σχηματισμό. Κι αυτό γιατί συνδυάζει ρεαλιστικές και μετριοπαθείς προτάσεις με πλούσιο θέαμα, κι αυτό δεν μπορεί να το καταφέρει όποιος κι όποιος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου