Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Η 1η διαδικτυακή εκπομπή της ΚΝΕ, το 1ο podcast της ΚΝΕ είναι γεγονός!


Η ΚΝΕ ξεκινάει σειρά θεματικών εκπομπών για ζητήματα που απασχολούν τη νεολαία, από την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τη μουσική, τον αθλητισμό, την επιστήμη, την ιστορία κ.ά.

Στόχος, να ανοίξει άλλος ένας δίαυλος επικοινωνίας, ειδικά σ' αυτές τις συνθήκες να δυναμώσει η φωνή των διεκδικήσεων, της αλληλεγγύης, να πυροδοτηθεί ο προβληματισμός, η νεολαία να μάθει τι λέει η ΚΝΕ από την ίδια την ΚΝΕ!

Το θέμα της πρώτης εκπομπής δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τον κορονοϊό, με καλεσμένο τον Γιώργο Σιδέρη, γιατρό στο νοσοκομείο «Αττικό».

Η πρώτη μετάδοση της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μάρτη, στις 19:00, από το κανάλι της ΚΝΕστο youtube.

1 σχόλιο:

  1. Γράφει ένας Σπετσέρης σήμερα στο Λαφαζαναίικο. Ο Σοσιαλισμός στην ΕΣΣΔ ήταν ...κουτσουρεμένος και κακός με αποτέλεσμα την ...κατάρρευση..... ΜΑΛΙΣΤΑ..... Αντίθετα ο Κουβανικός ....σοσιαλισμός..... της τελευταίας δεκαετίας που εφαρμόζει νόμους του Καπιταλισμού του αρέσει..... σε αντίθεση με την ΕΣΣΔ που έκανε ακριβώς τα ίδια....και κατέρρευσε.... Το ίδιο πράγμα στην ΕΣΣΔ δεν του άρεσε στην Κούβα του αρέσει.... ΛΟΓΙΚΟ..... Και τι μας προτείνει μέσα στην τρικυμία του. Τίποτα σπουδαίο.... τα ίδια που μας έλεγε με το Σύριζα σερβίροντας και ΕΑΜ πολιτικό μέτωπο ....που νίκησε το 1944.... με την ...λαοκρατία Ευρωκομμουνισμό. Ευχαριστούμε κύριε Σπετσέρη. Δεν θα πάρουμε. Αυτή η σούπα σάπισε και βρώμισε ....ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου