Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Πανό και αφίσες για την Πρωτομαγιά 2020


Στη Λάρισα γιγαντοπανό ανάρτησε στο Δημαρχείο της πόλης η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ για την πρωτομαγιά.

Σκοπός να φθάσει παντού, το μήνυμα του ΚΚΕ «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα. Επίκαιρο όσο ποτέ!», ενώ συνεχίζονται οι εξορμήσεις και οι περιοδείες σε χώρους δουλειάς.

Σε Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Γιαννιτσά 

Παράλληλα με τις περιοδείες και τις εξορμήσεις σε εργοστάσια και άλλους χώρους δουλειάς τα μέλη και του ΚΚΕ και της ΚΝΕ των ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουν καθημερινά να στολίζουν τις λαϊκές γειτονιές της Θεσσαλονίκης (Σταυρούπολη, Βότση,Τούμπα, Ντεπώ, Άνω Πόλη, Κέντρο) και άλλων πόλεων (Κατερίνη, Γιαννιτσά κ.α.) με το μήνυμα του ΚΚΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα, επίκαιρο όσο ποτέ».



Στο Αγρίνιο 

Το μήνυμα του ΚΚΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά, «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα. Επίκαιρο όσο ποτέ!», στέλνουν και οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στο Αγρίνιο και στις γύρω περιοχές, με αφίσες και πανό σε διάφορα σημεία, με στόχο να φτάσει όσο πλατιά γίνεται.
Με τη φετινή Εργατική Πρωτομαγιά, η εργατική τάξη και ο λαός δείχνουν την ετοιμότητά τους, για να μην δεχθούν τη σημερινή βαρβαρότητα, που δεν έχει σταματημό και να παλέψουν για το μόνο ελπιδοφόρο αύριο, το Σοσιαλισμό!





Στη Μυτιλήνη
Με στόχο να φτάσει σε κάθε συνοικία της Μυτιλήνης το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς,  μέλη του ΚΚΕ πραγματοποίησαν αφισοκόλληση με σύνθημα: «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Μένουμε δυνατοί και στις συνθήκες της πανδημίας, και φτάνουμε το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς 2020 όσο πιο μακριά μπορούμε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου