Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Σ.Ε.Τ.ΕΠ.Ε για την Απεργία της Πρωτομαγιάς


Πρωτομαγιά 2020.

Ο ορατός εχθρός είναι ο καπιταλισμός.

Δεν θα πληρώσει ξανά ο λαός

Τη Δευτέρα 27/4 συνεδρίασε το ΔΣ και αποφασίστηκε η κήρυξη 24ωρης απεργίας για τον κλάδο του Επισιτισμού - Τουρισμού στην περιοχή ευθύνης του Συνδικάτου. Η απεργία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μάη 2020 από τις 7πμ μέχρι το Σάββατο 2 Μάη στις 6:59πμ.


Η εργατική Πρωτομαγιά έχει ιστορική βαρύτητα και είναι επίκαιρο το μήνυμά της, αφού και σήμερα, μέσα σε αυτές τις σύνθετες και δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία του κορωνοϊού, κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία επιτίθενται για άλλη μία φορά στους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους. Ενώ επιδίωξή τους είναι τα μέτρα που πήραν, με αφορμή τον κορωνοϊό, να παραμείνουν.

Αποδίδουμεφόρο τιμής στους νεκρούς της τάξης μας και δυναμώνουμε τη δράση μας για την κάλυψη των δίκαιων αιτημάτων και των σύγχρονων αναγκών μας. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για εμάς και τους γύρω μας θα προβούμε σε πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις και δράσεις.

Επισυνάπτουμε το ψήφισμα που στηρίζει το Συνδικάτο μας, μαζί με δεκάδες ακόμη Σωματεία και Συνδικάτα της πόλης μας που πήραν και συνεχίζουν να παίρνουν αποφάσεις συμμετοχής. Το κείμενο περιλαμβάνει το πλαίσιο αιτημάτων και διεκδικήσεων καθώς και τις δράσεις που θα πραγματοποιήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου