Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Τα ελλειπή μέτρα στις βιομηχανίες παράγοντας εξάπλωσης του κορονοϊου στην Ιταλία


Τα ελλειπή έως και ανύπαρκτα μέτρα προστασίας των εργαζόμενων στις βιομηχανίες ήταν σημαντικός παράγοντας εξάπλωσης της πανδημίας στην Ιταλία, τόνισε ο Κώστας Σιέττος καθηγητής του τμήματος μαθηματικών του πανεπιστήμιου της Νάπολης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Σκάι» την Παρασκευή το απόγευμα τόνισε ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι οι πολιτικές υποχρηματοδότησης της Υγείας. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως στην Ιταλία μειώθηκαν κατά 37 δισ. ευρώ τα κονδύλια γα την Υγεία με αποτέλεσμα στην πανδημία να μην υπάρχουν μάσκες και να πεθαίνουν γιατροί.
Σημείωσε ότι ο λαός στην Ιταλία έχει πληρώσει βαρύ τίμημα με πάνω από 18.000 νεκρούς, ενώ σημείωσε ότι τα κρούσματα είναι 15 φορές περισσότερα από τον αριθμό των επιβεβαιωμένων όπως δείχνουν μαθηματικά μοντέλα.

Η εκρηκτική κατάσταση στην Ιταλία απόδειξη τουσάπιου καπιταλισμού

1 σχόλιο:

  1. Η Στροφή στο Σαλέρνο απο τον ....τολιάτι.... που σαν υπουργός δικαιοσύνης στην κυβέρνηση ....εθνικής ενότητας.... υπόγραψε την αμνηστία στους συνεργάτες του Μουσολίνι δηλαδή στους Δολοφόνους του σ. Α.Γκράμσι. ...τολιάτι... που στο 20ο Συνέδριο του 1956 κατηγορούσε τον ...χρουτσόφ....οτι καθυστερεί την ... αποσταλινοποίηση...... μπερλίγκουερ.... του ιστορικού συμβιβασμού...... και του ...ανθρώπινου καπιταλισμού..... φέρανε τον ιταλικό λαό σε αυτή την τραγωδία. ....ΑΞΙΟΙ.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου