Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ο Δ. Κουτσούμπας στο «Open»


Η Μέρα Δράση την Τρίτη 28 Απρίλη, θα πρέπει να έχει επιτυχία, να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων, όπως και οι εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά που θα γίνουν με μέτρα προστασίας τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο κανάλι «Open».

Για την Πρωτομαγιά ανέφερε ότι θα γίνουν συμβολικές διαμαρτυρίες στην Αθήνα και σε συνοικίες της πρωτεύουσας όπως επίσης και σε άλλες πόλεις.

Σημείωσε πως δεν μπορεί να μένουμε σιωπηλοί στην απληρωσιά, τις απολύσεις, την εκ περιτροπής εργασίας διότι τα αντεργατικά μέτρα ήρθαν για να μείνουν. Πρόσθεσε ότι επιδίωξη του ΣΕΒ στην Ελλάδα όπως και σε όλες τις χώρες της ΕΕ είναι να μονιμοποιηθούν τα μέτρα που μειώνουν μισθούς και δικαιώματα των εργαζόμενων. Τόνισε ότι το ΚΚΕ συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και στηρίζει τα αιτήματά τους.
Σε ερώτηση για την κινητή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη σχολίασε πως έγινε παραπάνω φασαρία από αυτή που θα έπρεπε προσθέτοντας ότι η φασαρία πρέπει να γίνεται για την εκπαίδευση, την Υγεία και τις εργασιακές σχέσεις. Σημείωσε ότι ήταν και ένα δείγμα υποκρισίας της κυβέρνησης που όταν διεκδικούν π.χ. οι υγειονομικοί μιλάει για συνωστισμό και στέλνει τα ΜΑΤ όπως έγινε στον Ευαγγελισμό και δεν θεωρεί συνωστισμό την παρουσία του πρωθυπουργό και άλλων κυβερνητικών παραγόντων στη συναυλία έξω από το Μαξίμου.

Συνέντευξη του  ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕΔημήτρη Κουτσούμπα,  στον τ/σ «Open» και τους δημοσιογράφους Α. Παυλόπουλο και Ντ. Κουτροκούη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου