Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Μέρα δράσης στα S/M στην Θεσσαλονίκη


Αγωνιστική παρέμβαση σωματείων και φορέων της πόλης μας πραγματοποιήθηκε σε σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης.

Με κεντρικό σύνθημα «Στην πανδημία δεν μένουμε εκτεθειμένοι. Διεκδικούμε άμεσα μέτρα προστασίας και υγείας. Δυναμώνουμε τη φωνή μας. Υψώνουμε γροθιά για τα δικαιώματά μας», ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων
Νομού Θεσσαλονίκης αξιοποιούν την σημερινή ημέρα ως μέρα παρέμβασης και δράσης, ενημέρωσης και διεκδίκησης στους εργασιακούς χώρους των αλυσίδων super market.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας βρίσκονται στα καταστήματα, στην έναρξη των βαρδιών, στα διαλείμματα, στο σχόλασμα. Να αναδειχτούν τα αιτήματα προστασίας, να στηριχθούν οι συνάδελφοί μας στα super market, να καταγγελθούν οι εργοδοτικές αυθαιρεσίες.


Παρέμβαση στο κατάστημα «Σκλαβενίτη» στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία και στο κατάστημα «ΑΒ Mega» στην περιοχή Αεροδρομίου πραγματοποίησε η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας δράσης για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ.
Παρεμβάσεις έγιναν επίσης στον «Σκλαβενίτη» στο One Salonica, στην Πολίχνη, στην Ευκαρπία. Επίσης, εξόρμηση και αφισοκόλληση έγινε στην Άνω Τούμπα.
Εξάλλου εξορμήσεις και παρεμβάσεις έγιναν σε σούπερ μάρκετ από μαζικούς φορείς της Δυτικής Θεσσαλονίκης σε Κουφάλια, Σίνδο, Άγιο Αθανάσιο, Διαβατά).

Στις Αποθήκες 


Στα μαγαζιά










 Στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία









Μήνυμα συμπαράστασης από τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες του ΑΧΕΠΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου