Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

«Ο λαός της Τήνου να είναι σε επιφυλακή - Ο αγώνας συνεχίζεται»

Το σταμάτημα των έργων, η αποχώρηση των δυνάμεων καταστολής από το νησί και η απελευθέρωση των συλληφθέντων συμπολιτών μας είναι αποτέλεσμα της λαϊκής κινητοποίησης. Αποτελεί σημαντική απάντηση, στη φάση που κυβέρνηση - ΕΕ - κόμματα του κεφαλαίου είναι αποφασισμένα να κλιμακώσουν τα σχέδια εγκατάστασης αιολικών σε όλη την Ελλάδα, βάζοντας πλάτη "στα γεμάτα" στις ορέξεις και την κερδοφορία των ομίλων της Ενέργειας, τη στιγμή που στο λαό φορτώνουν τα βάρη της πανδημίας και της νέας καπιταλιστικής κρίσης. 


Καταδικάζουμε ξανά απερίφραστα την εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στο νησί με σκοπό την καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων.

Η ωμή βία και οι συλλήψεις βαραίνουν την κυβέρνηση και όσους στηρίζουν αυτά τα επικίνδυνα σχέδια. Δε θα μείνουν αναπάντητα, θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε βήμα.

Το συμπέρασμα είναι ένα: Μόνο η οργανωμένη λαϊκή πάλη μπορεί να εμποδίσει, να ανατρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης, της ΕΕ και των μονοπωλιακών ομίλων, να υπερασπιστεί τα σύγχρονα δικαιώματα και τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας μας.

Καλούμε το λαό της Τήνου να είναι σε επιφυλακή. Ο αγώνας συνεχίζεται!

 ΚΟΒ Τήνου του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου