Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Σε νέα ημερομηνία η μουσική διαμαρτυρία που αναβλήθηκε εξαιτίας των καιρικών συνθηκών

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ

«Τα χθεσινά τερτίπια του καιρού μας ανάγκασαν στην προσωρινή αναβολή της μουσικής μας διαμαρτυρίας. Βγαίνουμε όμως πιο δυνατοί. Καταφέραμε τις τελευταίες μέρες να γίνουν πρώτο θέμα συζήτησης τα δίκαια αιτήματά μας και αυτό είναι μια πρώτη νίκη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Συντονιστικό Αγώνα για τα Άγραφα», υπογραμμίζοντας πως «βροντοφωνάζουμε όλοι μαζί πως δεν θα επιτρέψουμε ξανά να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα!».


Υπενθυμίζουμε πως η χθεσινή μουσική διαμαρτυρία αναβλήθηκε λόγω του καιρού. Η μεγάλη προσέλευση, παρ' όλα τα «τερτίπια» του καιρού, προεξοφλούσε για την επιτυχία της. Ωστόσο, η συναυλία ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί εξαιτίας της βροχής.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τα μηνύματα συμπαράστασης και με την υπόσχεση πως η μουσική διαμαρτυρία θα γίνει σε νέα ημερομηνία, με ακόμα πιο πλούσιο πρόγραμμα, γιατί είμαστε ακόμη πιο πεισμωμένοι!», προσθέτει το «Συντονιστικό Αγώνα για τα Άγραφα». Τέλος, καλεί στο επόμενο αγωνιστικό ραντεβού, την κινητοποίηση στη Νιάλα, στις 5 Ιούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου