Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

«Δικαίωμα» στη διαμαρτυρία η παρουσία του Κ. Μπογδάνου σε μάζωξη φασιστοειδών!!!

Από τη μάζωξη των φασιστοειδών
Πηγή: Eurokinissi
Απόλυτη κάλυψη παρείχε η κυβέρνηση στον βουλευτή της, Κ. Μπογδάνο, ο οποίος συμμετείχε σε μάζωξη φασιστοειδών μαζί με τον υπόδικο ναζιστή, Ηλ. Κασιδιάρη, νομιμοποιώντας έτσι τις ενέργειες των φασιστών και ρίχνοντας νερό στο μύλο του ρατσισμού.

Υπενθυμίζουμε πως χθες στην πλατεία Βικτωρίας διοργανώθηκε ξενοφοβική συγκέντρωση με τον μανδύα των γνωστών ακροδεξιών «επιτροπών κατοίκων».
Σε αυτήν, έδωσαν το «παρών» τόσο ο Ηλ. Κασιδιάρης όσο και ο Κ. Μπογδάνος.

Κοντά στο ίδιο σημείο διοργανώθηκε αντιρατσιστική συγκέντρωση, η οποία -όπως καταγγέλλουν οι διοργανωτές- χτυπήθηκε από την Αστυνομία και έγιναν συλλήψεις στο ύψος της ΑΣΟΕΕ.

«Εκδήλωση διαμαρτυρίας» η φασιστοσύναξη...

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας ρωτήθηκε εάν αποδοκιμάζει η κυβέρνηση την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου σε αντιμεταναστευτική συγκέντρωση μαζί με τον ναζιστή Ηλ. Κασιδιάρη και απάντησε ως εξής: «Δεν το βλέπουμε έτσι, βλέπουμε δύο εκδηλώσεις. Ποια ήταν η αντιδιαδήλωση, το αφήνω σε εσάς να το κρίνετε».

Από εκεί και πέρα διακήρυξε ότι «ένας βουλευτής μπορεί να συμμετέχει σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας, αν το επιθυμεί»!!!

1 σχόλιο:

  1. Εθνικισμός φασισμός ρατσισμός πάνε χέρι χέρι με τον Σοσιαλσωβινισμό και τον κοσμοπολιτισμό και υπηρετούν την αστική τάξη και την ιδιοκτησία της στα μέσα παραγωγής. Η Εργατική τάξη και ο λαός για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά όλα αυτά μία λύση έχουν. Να ενισχύσουν παντού την Λαική συμμαχία σε ταξική βάση διεκδικώντας να αποσπάσουν όσο γίνεται περισσότερα δημοκρατικά δικαιώματα και μέτρα ανακούφισης που πάντα στον καπιταλισμό είναι προσωρινά και μέσα απο την ιδεολογική πάλη και ζύμωση θα κατανοήσουν την τελική λύση που είναι έξοδος απο την Ε.Ε με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Ετσι τελειώνεις με όλα τα καρκινώματα του καπιταλισμού. Αυτό προτείνει το ΚΚΕ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου