Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Για την παρέμβαση του Παναγόπουλου στη συνεδρίαση της βουλής για τις διαδηλώσεις

Κε Χρυσοχοΐδη,

Στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής βγάλατε το γνωστό εργατοπατέρα Παναγόπουλο για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο που επιχειρεί να φιμώσει τη φωνή των εργατών, χτυπώντας τις διαδηλώσεις. Δεν μας κάνει εντύπωση ότι ο ίδιος είπε ότι δε μπορεί να πει ούτε ναι ούτε όχι.

Να θυμίσουμε ότι: Η κυβέρνηση της Ν.Δ. τον έχρισε πρόεδρο της ΓΣΕΕ με τα ΜΑΤ απέναντι στα συνδικάτα και τους εργαζόμενους. Είναι αυτός που δε μπορεί να κινητοποιήσει παραπάνω από 52 και μάλιστα την Πρωτομαγιά. 

Είναι αυτός που βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε όλες τις απαιτήσεις του ΣΕΒ.

ΠΑΜΕ

6 σχόλια:

  1. Εδώ και να φτύσεις το σάλιο σου θα πάει χαμένο. ...εκπρόσωπος.... εργαζομένων με 8000 ευρώ τον μήνα....η πασοκάρα..... στα καλύτερα της. Και ακολουθεί το νέο ΠΑΣΟΚ με όνομα σύριζα και η ζωή συνεχίζεται..... ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ένα “ναι” σε ένα νομοσχέδιο αυτού του τύπου που παρουσιάζετε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεσαι τους σοβαρούς περιορισμούς σε συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες και δικαιώματα.

    Ένα απλό «όχι», σύμφωνα με μια λογική που υπάρχει και έχει και μια ευρεία κοινωνική αποδοχή, μπορεί να σημαίνει ότι εσύ επιτρέπεις σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων να διαταράσσει την κοινωνικοοικονομική ζωή όλων των πολιτών.

    Δεν είναι όμως έτσι απλά τα πράγματα».

    Ο Γιάννης Παναγόπουλος στην Επιτροπή (Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανησυχείς Γιάννη, για να ανησυχείς για προβοκάτορες, πρέπει πρώτα να έχεις και πορεία.

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παναγόπουλος στην Επιτροπή: «Εδώ μπορώ να πω ότι με την παρούσα κυβέρνηση και με τη συμβολή της πολιτείας και των οργάνων της αστυνομίας μπορέσαμε και ξεπεράσαμε, το να διαλύουν κομματικοί στρατοί συνέδρια συνδικάτων.»

    Έχει δίκιο

    To λέει και το ΠΑΜΕ: Η κυβέρνηση της Ν.Δ. τον έχρισε πρόεδρο της ΓΣΕΕ με τα ΜΑΤ απέναντι στα συνδικάτα και τους εργαζόμενους.

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΠΑΣΟΚ ...είναι εδώ ενωμένο δυνατό....ότι όνομα και να έχει ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΕ ανταρσύα Μανιαδάκηδες και ...σία όλα για τον καπιταλισμό. Τα 21 χρόνια δράσης του ΠΑΜΕ τους ξεβράκωσε. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Οσο για το ΠΑΜΕ οτι είναι ...κομματικός στρατός.... εδώ είναι που πονάνε γιατί δεν είναι και γνωρίζουν πως είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Για αυτό και Σκούζουνε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Χωρίς να υποτιμώ σε τίποτα τους αγώνες που δώσαμε πριν το 15ο συνέδριο του 1996 και ιδιαίτερα ...πριν το 1991... Ο Παναγόπουλος και όλος ο συρφετός ... ονειρεύεται εκείνη ..την γραμμή.... τους ερχόταν γάντι.... αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις..... Κωστόπουλος Θεωνάς Ντρέκος Ματζουράνης και όλα χύμα μέσα στο ...οπορτουνιστικό κύμα.... των τεράστιων ιδεολογικών παρεκκλίσεων που μετά το 12ο συνέδριο του 1987... βαδίζαμε στο χάος.....Η Σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου