Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Επαναλειτουργεί η Α' ΔΟΥ παρά τα κρούσματα κορονοϊού

Επαναλειτουργεί η Α' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης από τις 13 Αυγούστου με απόφαση της ΑΑΔΕ παρά τα 17 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε υπαλλήλους της, όπως καταγγέλλει η ΔΑΣ Εφοριακών! Τηλεφωνική παρέμβαση για το θέμα πραγματοποίησε ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης στον υφυπουργό Οικονομικών και τον γενικό διοικητή της ΑΑΔΕ μεταφέροντας τα αιτήματα των εργαζομένων.

Το γεγονός καταγγέλλει η ΔΑΣ Εφοριακών σε νέο δελτίο Τύπου που εξέδωσε -διαβάστε εδώ την προηγούμενη τοποθέτησή της- σημειώνοντας ότι από τη μια δημιουργείται δυσβάσταχτος όγκος δουλειάς στους υπαλλήλους που μένουν πίσω για να καλύψουν τα κενά, από την άλλη δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να εξελιχθεί η ΔΟΥ σε υγειονομική βόμβα στο κέντρο της πόλης, αφού στη συγκεκριμένη υπηρεσία εξυπηρετείται μεγάλη μερίδα πολιτών. Επιπλέον, απαιτεί την αναστολή της λειτουργίας της υπηρεσίας με την αυστηρή τήρηση της 14ήμερης καραντίνας και των λοιπών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Τέλος, υπογραμμίζει ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη συνέβη υπό την πίεση των στόχων της συγκέντρωσης εσόδων, βάζοντας τη ζωή των εργαζομένων στη ζυγαριά «κόστους -  οφέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου