Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ο Κορονοϊός ο Τσιτσιπάς και …η τσίπα!!!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επέστρεψε πριν λίγες ημέρες από τις διακοπές του στη Μύκονο και έγινε πρωταγωνιστής σε σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τον κορονοϊό, που απευθύνεται στους νέους, τους οποίους καλεί να «αγκαλιάσουν» τα νέα μέτρα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αφού απόλαυσε στιγμές διασκέδασης στο κοσμοπολίτικο νησί,
όπου εθεάθη σε πολλά μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης, και καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό σε ξέφρενες βραδιές όπου έπιασε μέχρι και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει…

Λίγες ημέρες μετά καλεί τους πάντες να αγκαλιάσουν τα μέτρα προστασίας και....την υπευθυνότητα λέγοντας....«Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι.



Γιατί επιστρέφοντας από τις διακοπές μας, κάθε βήμα δικό σου, δικό μου, κάθε νέου, μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες μας», λέει ο 22χρονος τενίστας στο νέο σποτ της καμπάνιας με το μήνυμα

«Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό».«Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορωνοϊό. Γι' αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα. Για να μπορέσουμε σύντομα ξανά να αγκαλιάσουμε όσους αγαπάμε, όπως παλιά», συνεχίζει ο Τσιτσιπάς στο βίντεο για τον κορωνοϊό.



Πληροφορίες από το  Patrinaki

4 σχόλια:

  1. Αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Οι δολοφόνοι καλούν τον λαό να εφαρμόσει μέτρα σε μία τραγωδία που αυτοί δημιούργησαν. Στον 21ο αι΄να με την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας στο έπακρο να φοράς με το Ζόρι μάσκα με 40 και 45 βαθμούς θερμοκρασία επειδή έτσι γουστάρουν. Να το κάνεις επειδή η επιστήμη με καθαρά ιατρικά κριτήρια δεν είχε έτοιμα φάρμακα και εμβόλια όλα καλά. Να το κάνεις όμως επειδή σταμάτησε η έρευνα πριν 4,5 χρόνια από έλλειψη κέρδους και οδηγηθήκαμε εδώ αποτελεί έγκλημα. Οποιοι γιατροί στρίζουν αυτοί την αθλιότητα ξεπλένουν τον καπιταλισμό απο τα εγκλήματά του. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "εμείς στο αμέρικα μόνο για μπίζνες ξέρουμε"

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τελειώνει...το κήρυγμα

    Συνεχίζει να προκαλεί η κυβέρνηση με την αποθέωση της ατομικής ευθύνης στη διαχείριση της πανδημίας, κουνώντας το δάχτυλο στο λαό και στη νεολαία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το μήνυμα που απευθύνει σε όσους νέους επιστρέφουν τώρα από διακοπές, τους οποίους παρουσιάζει περίπου ως ...κινούμενες βόμβες, που ευθύνονται για το «επόμενο κρούσμα», για το γεγονός ότι μπορεί να νοσήσουν οι γονείς και οι παππούδες τους και κάποιοι από αυτούς να πεθάνουν! Την ίδια ώρα, τα καράβια και τα αεροπλάνα με τα οποία επιστρέφουν νεότεροι και μεγαλύτεροι από τις ολιγοήμερες διακοπές τους είναι γεμάτα μέχρι ...τα φουγάρα και τα φτερά, ενώ μεγάλος είναι ο συνωστισμός σε λιμάνια και αεροδρόμια.


    Αλλά και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που θα χρησιμοποιούν στο εξής για να πηγαίνουν στις δουλειές τους, είναι επίσης σε άθλια κατάσταση, με αραιά δρομολόγια λόγω έλλειψης προσωπικού. Τα πρωτόκολλα για τους χώρους δουλειάς είναι «λάστιχο» για την εργοδοσία, επειδή τα μέτρα κοστίζουν ή καθυστερούν την παραγωγή, ενώ τα νοσοκομεία που θα δεχτούν το βάρος ενός δεύτερου κύματος της πανδημίας είναι αδύνατον να το αντέξουν, λόγω των κενών που παραμένουν, αφού η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε τον κερδισμένο χρόνο από τον μηδενισμό των κρουσμάτων για να θωρακίσει με προσλήψεις και υποδομές το δημόσιο σύστημα Υγείας.
    Αντί λοιπόν να κάνει κήρυγμα περί ατομικής ευθύνης για να κρύψει τη δική της μεγάλη ανευθυνότητα, τις παλινωδίες και την πολιτική διαχείρισης της πανδημίας με κριτήριο τις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων, ας πάρει τώρα, προτού είναι αργά, όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας των εργαζομένων και του λαού. Προϋπόθεση άλλωστε για να είναι αποτελεσματική η ατομική ευθύνη είναι να πατάει στο στέρεο έδαφος μέτρων ουσιαστικής πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό, που είναι ευθύνη του κράτους να τα εξασφαλίσει στο λαό.
    "Ρ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου