Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΚΚΕ και ΚΝΕ τίμησαν το Πολυτεχνείο

 

Ανάρτηση γιγαντοπανό στα γραφεία του ΚΚΕ στα Χανιά

Γιγαντοπανό στα γραφεία του ΚΚΕ ανάρτησαν οι δυνάμεις του Κόμματος στα Χανιά, μπροστά και στην επέτειο του ηρωικού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου.

«47 χρόνια μετά, στο δρόμο του Νοέμβρη. Ο αγώνας συνεχίζεται για μόρφωση, υγεία, δουλειά με δικαιώματα», τονίζει η Οργάνωση και προσθέτει:

«Τιμάμε το Πολυτεχνείο και συνεχίζουμε για να γίνει ο αγώνας που δίνουμε πιο αποτελεσματικός με βάση τις δικές μας ανάγκες.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ, που επέλεξε μέσα σε συνθήκες πανδημίας και απαγορεύσεων, να εντείνει την καταστολή και τα μέτρα αυταρχισμού, δεν θα μας κάνει να σιωπήσουμε. Θα τιμήσουμε την επέτειο του Νοέμβρη και τους νεκρούς, φωνάζοντας δυνατά τα συνθήματά μας ακόμα και κάτω από τις μάσκες»

Γιγαντοπανό του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου


Γιγαντοπανό στα Ενετικά Τείχη Ηρακλείου ανάρτησαν οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.(Βίντεο)

Οι δυνάμεις του Κόμματος και της ΚΝΕ διαδίδουν από νωρίς σήμερα το πρωί 17 Νοέμβρη, πλατιά στους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης του Ηρακλείου το μήνυμα του Πολυτεχνείου και τα συνθήματά του. Η πολύμορφη δραστηριότητα ξεκίνησε από τα ξημερώματα με μαζική εξόρμηση του Κόμματος και της ΚΝΕ στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου, μοιράζοντας την ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 47 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου.

Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, αποτελεί συνέχεια στις μάχες που έχει δώσει το εργατικό - λαϊκό κίνημα της πόλης μας και μέσα στην πανδημία και δεν μπορεί να τον απαγορεύσει καμία κυβερνητική απόφαση. Δεν θα τους περάσει.

Τραγούδια του αγώνα από τα γραφεία του ΚΚΕ

Τραγούδια του αγώνα και συνθήματα για τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου ακούγονται από το πρωί από τα γραφεία της Οργάνωσης του Κιλκίς του ΚΚΕ.

Δείτε βίντεο εδώ

Πανό του ΚΚΕ στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ


«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία», γράφουν τα πανό που τοποθέτησε στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ και στην είσοδο της Λάρυμνας, η ΚΟΒ ΛΑΡΚΟ του ΚΚΕ, στέλνοντας μήνυμα κατά της απαγόρευσης των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου.   

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δίνουν παράλληλα το δικό τους πολύμηνο αγώνα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης που απαξιώνει και διαλύει την επιχείρηση, γράφοντας τις δικές τους λαμπρές σελίδες στην ιστορία των αγώνων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και του λαού της περιοχής.

Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ

 

Γιγαντοπανό στη πρόσοψη του Πολυτεχνείου του ΑΠΘ ανάρτησαν το πρωί μέλη της ΚΝΕ και στη συνέχεια στόλισαν τη πύλη της Πολυτεχνικής Σχολής με το ιστορικό μήνυμα «ΈΞΩ αι ΗΠΑ - ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ».

Πλάι τους, στην αστυνομοκρατούμενη είσοδο του Πολυτεχνείου έχουν αναρτηθεί τα πανό του ΣΦΕΑ, των Φοιτητικών συλλόγων και των εργατικών σωματείων της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα από τα γραφεία της ΚΝΕ στο κέντρο της πόλης μήνυμα ενάντια στον αυταρχισμό της κυβέρνησης στέλνουν από το πρωί μέλη της ΚΝΕ με τα τραγούδια του αγώνα, διαβάζοντας παράλληλα από τα μεγάφωνα την ανακοίνωση της ΚΝΕ για τον κυβερνητικό αυταρχισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου