Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Το εμβόλιο δεν είναι πανάκεια – Να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα Υγείας


Ο γιατρός Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, MD, MPH, ερευνητής στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, έδωσε μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα στον Real fm (28/12/2020) και στον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο.

Ο Κ. Φαρσαλινός αναφέρθηκε αναλυτικά στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό και την αναγκαιότητα του για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Παράλληλα, σημείωσε ότι το εμβόλιο δεν είναι πανάκεια, υπογραμμίζοντας την άμεση και ουσιαστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας. 

Ακούστε την συνέντευξη εδώ:

Ακούστε επίσης τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Φαρσαλινόυ Η προμήθεια φαρμάκων θα έπρεπε να προηγείται των εμβολίων – Απαιτείται άμεση εισαγωγή τους στην Ελλάδα!

 

1 σχόλιο:

  1. Ελεύθερη αγορά δεν έχουμε μόνο όταν υπάρχουν ιδιώτες. Το ίδιο ισχύει και όταν τα έχει το κράτος που είναι ο Συλλογικός καπιταλιστής. Οι Κομμουνιστές παλεύουμε ενάντια στις Ιδιωτικοποιήσεις με θέσεις Εργατικής Λαικής εξουσίας με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής ξήλωμα του καπιταλιστικού κράτους και δικτατορία του προλεταριάτου. Αυτή είναι η δουλειά των κομμουνιστών και όχι να σπέρνουν αυταπάτες για ...ανθρώπινο καπιταλισμό.... Αυτά είναι για την 2α παρουσία.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου