Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Αναγκαίος ο εμβολιασμός, επείγει η θωράκιση του δημόσιου συστήματος Υγείας


Η αντιμετώπιση της πανδημίας, μέσω του αναγκαίου εμβολιασμού, όπως όλα δείχνουν, είναι ζήτημα των επόμενων μηνών, όμως η αντιμετώπιση της πανδημίας, μέσω της θωράκισης του δημόσιου συστήματος, είναι ζήτημα του ΤΩΡΑ, που έπρεπε να είχε λυθεί ΧΘΕΣ. Απ’ αυτήν την άποψη η συστηματική προσπάθεια της κυβέρνησης να κρύψει πίσω από τον ερχομό του εμβολίου τις ευθύνες που έχει για να πάρει τώρα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και να στηρίξει το δημόσιο σύστημα Υγείας δεν βοηθάει ούτε την αντιμετώπιση της πανδημίας, ούτε όμως και την απαραίτητη προετοιμασία και ενημέρωση του λαού ενόψει του αναγκαίου εμβολιασμού.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

7 σχόλια:





  1. Και ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ;;;... ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ/ΜΕΝΓΕΛΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;;;; ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ.... ΔΙΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ!!!


    ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ: ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το λες για τον Κουτσούμπα, ή τρολ εισαι ή χαζοφασιστας

      ΔΣΕ

      Διαγραφή
    2. "Για το εμβόλιο υπογράμμισε ότι πρέπει να έρθουν στο φως οι συμβάσεις που έχει υπογράψει η ΕΕ με εταιρείες και να ενημερωθούν τα κόμματα. Τόνισε ότι το εμβόλιο και τα φάρμακα πρέπει να είναι δωρεάν, ασφαλή και προσιτά στον λαό καθώς μέχρι να υπάρξει ανοσία στον πληθυσμό, θα υπάρχουν άνθρωποι που θα νοσούν και δεν πρέπει να οδηγούνται στις ΜΕΘ, αλλά να προστατεύονται...."

      Δημήτρης Κουτσούμπας
      https://gkagkarin.blogspot.com/2020/12/blog-post_165.html

      Αννα Φραγκ

      Διαγραφή
    3. Μη μου στεναχωρείς τα ...παιδιά.... ΔΣΕ χαμένα τα έχουν. Δεν τους βγαίνει το οπορτουνιστικό ανάχωμα. Για Κάουτσκι Μπερνστάιν ήθελε να πει και μπερδεύτηκε... Ασε τα Σκυλιά να Σκούζουν.. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή



    4. ΟΧΙ ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΡΟΛΛ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΦΑΣΙΣΜΟ" ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ... ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΓΙΑ ... ΣΤΕΓΝΩΜΑ..... ΕΝΏ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ... ΝΑΖΙΣΜΟ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ;;;; ΙΣΩΣ ΣΑΣ "ΠΟΝΑΕΙ" ΌΤΙ Ο "......" ΩΣ .... ΔΙΕΡΜΕΝΕΑΣ ΤΗΝ "ΕΒΓΑΛΕ" ΚΑΘΑΡΗ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ KONZETRATIONSLAGER DACHAU!!!!!! ΌΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ/ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΟ DACHAU ΠΕΘΑΙΝΑΝ!!!!

      ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ: ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ "ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟΣ"!!! ΑΥΤΟ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΈΓΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ!!!! ΕΜΕΙΣ/"ΕΓΩ" ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ "ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟ" ΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ!!!

      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΚΕ ΈΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΛΗΨΗ" ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΑΣΠΑΣΘΕΙ ΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΟ ΧΑΦΙΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΉ ΤΟΥ DACHAU ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ (ΥΠΟΨΙΝ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΕΙΤΑΝΕ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ... για τα συμφέροντα των ΝΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.... ΓΙΑΥΤΟ ΏΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΞΕΝΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΗΝ "ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΘΑΡΗ" ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ KONZETRATIONSLAGER DACHAU!!!)!!!

      ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ;;; ΤΟ ΨΕΜΑ ή ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

      ΟΠΙΟΣ ΜΙΛΑ "ΘΕΤΙΚΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ/ΜΕΝΓΕΛΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ-ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΥ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ/ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΖΩΗΣ!!!!

      Τί θέλεται να σας δώσω και τα θανατηφόρα "ρέστα";;;;

      Διαγραφή
    5. https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/ideodromio/2552-ta-perierga-tis-dytikis-attikis-kai-o-allos-dekemvris Πλάκωσαν τα εξαπτέρυγα του σύριζα. Στέλεχος του ΝΑΡ ο κύριος στην σελίδα του Μανιαδάκη μιλάει για Δεκέμβρη....Οχι βέβαια του 1944 αλλά του 2008 τότε που ετοιμαζόντουσαν να αγκαλιαστούν με τους φασίστες στις πλατείες να φτιάξουν την νέα Σοσιαλδημοκρατία και να φουντώσουν τον φασισμό. Και σήμερα νομίζουν πως ξεχάσαμε τα εγκλήματα τους και έρχονται να σερβίρουν την ίδια σαπισμένη σούπα που βρωμάει. Τους φταίει η δεξιά....ΜΑΛΙΣΤΑ.... Σε ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΤΣΕΧΙΑ με Αριστερές κυβερνήσεις και συμμετοχή ...Κ.Κ ποιός φταίει για τις εκατόμβες των νεκρών ρε λεβέντες.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    6. Οτι πεις δεν πρέπει να σου φέρνουμε αντίρρηση

      ΔΣΕ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου