Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Μια ξεχωριστή προσφορά στο ΚΚΕ

Από το νησί της Ρόδου, και πιο συγκεκριμένα από την ΚΟ Πόλης Ρόδου του ΚΚΕ, μας μεταφέρθηκε μια ξεχωριστή προσφορά στο Κόμμα, από δύο αδέλφια, μαθητές 8 και 11 ετών. Διαβάζουμε:

«Εγώ και η αδελφή μου (Κωνσταντίνος 11 ετών και Ελευθερία 8 ετών) είπαμε τα κάλαντα στους πιο κοντινούς γείτονες και φίλους. Μαζέψαμε το ποσό των 50 ευρώ, το οποίο προσφέρουμε σαν οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Πόλης Ρόδου.

Επίσης, φέτος για πρώτη φορά κόψαμε κομμάτι από τη βασιλόπιτα για το ΚΚΕ, το οποίο και κέρδισε το φλουρί. Ετσι το έπαθλο των 10 ευρώ πάει κι αυτό στην ενίσχυση, φτάνοντας συνολικά το ποσό των 60 ευρώ.

Κωνσταντίνος & Ελευθερία

Καλή δύναμη και καλούς αγώνες».


Νέες προσφορές στο Κόμμα:

-- Δυο φίλοι του ΚΚΕ από το Τορόντο του Καναδά, ο Χαρίλαος Παναγιωτίδης και ο Βασίλης Αποστολόπουλος, στέλνουν για οικονομική ενίσχυση 500 ευρώ στο Κόμμα.

-- Η Γεωργία Δεληγιάννη (δικηγόρος Καβάλας) προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Περισσού Νέας Ιωνίας.

Μια ανάσα

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στα πιτσιρίκια μπράβο σε όλους. Ενισχύουμε το ΚΚΕ δυναμώνουμε την Κοινωνική συμμαχία την μοναδική τακτική που μπορεί να μας οδηγήσει στη νίκη. 102 χρόνια αγώνες και θυσίες το ΚΚΕ στην πρωτοπορία. ΒΕΝΣΕΡΕΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://iskra.gr/damnatio-memoriae-%cf%83%ce%b2%ce%ae%ce%bdo%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%bd%ce%ae%ce%bc%ce%b7/ Η Αντικομουνιστική αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο στο Λαφαζαναίκο και μετά καλούν το ΚΚΕ σε ...ενότητα της αριστεράς.... όλος ο οπορτουνιστικός συρφετός. Πήραμε τρεις φορές... Τέταρτη για να πάρουν Ρεβάνς δεν υπάρχει.. Να αλλάξουν πλευρό και χέρι. Πιάστηκαν... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου