Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Διοίκηση Καϊτεζίδη: Συνεχίζει τον αποχαρακτηρισμό οικοπέδων για σχολική στέγη παρά τα τεράστιες ελλείψεις σε σχολεία


Η Διοίκηση Καϊτεζίδη συνεχίζει τον αποχαρακτηρισμό των οικοπέδων που προορίζονται για σχολική στέγη. Σειρά τώρα έχει το οικόπεδο που βρίσκεται κοντά στα Κωνσταντινοπολίτικα για την ανέγερση Γυμνασίου και Λυκείου και το οικόπεδο που είναι χαρακτηρισμένο για χώρο νηπιαγωγείο στην οδό Βουλγαροκτόνου. Με τις κινήσεις της αυτές η διοίκηση του Δήμου επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την δύσκολη κατάσταση της σχολικής στέγης στην περιοχή της Πυλαίας.

Η δικαιολογία ότι η Δημοτική Αρχή εφαρμόζει δικαστικές αποφάσεις δεν μειώνει τις ευθύνες της αφού όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνει απολύτως τίποτα για την διεκδίκηση πόρων από την Κεντρική Διοίκηση τόσο για τις αποζημιώσεις οικοπέδων όσο και για την ανέγερση νέων σχολικών αιθουσών στον Δήμο μας και ειδικά στην ΔΕ Πυλαίας που αντιμετωπίζει οξυμένα το πρόβλημα της σχολικής στέγης.

Δεν συναινούμε στην υποβάθμιση της εκπαίδευσης. Απαιτούμε να μην προχωρήσει κανένας αποχαρακτηρισμός οικοπέδου που προορίζεται για σχολική στέγη.

Οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, ο λαός του δήμου μας να διεκδικήσουν τώρα την ανέγερση όλων των αναγκαίων, σύγχρονων σχολείων. Σχολεία με πλήρη εξοπλισμό, με μόνιμο προσωπικό που θα καλύπτουν τις πραγματικές και σύγχρονες ανάγκες της εκπαίδευσης των παιδιών μας.

27/1/2021

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου