Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Συνεχίζονται σήμερα


Συνεχίζονται σήμερα, Σαββάτο 26 Ιούνη,  στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό,  με την λήψη όλων των μέτρων ασφαλείας, οι εργασίες του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Οι εργασίες ολοκληρώνονται την Κυριακή 27 Ιούνη με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και νέας Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίστηκαν την Παρασκευή στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, με την παρουσίαση της εισήγησης της ΚΕ από τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και τις ομιλίες δεκάδων συνέδρων.

Το Συνέδριο ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης σε πανηγυρικό κλίμα, με την εναρκτήρια εκδήλωση που περιελάμβανε ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και μια μοναδική συναυλία.

21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ

2 σχόλια:

  1. Τον ΔΣΕ δεν βλέπω μάλλον θα έχει κατέβει στην Αθήνα... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .... Επιτακτική ανάγκη ταξικής ανασυγκρότησης του κινήματος και αναβάθμισης της παρέμβασης της αντικαπιταλιστικής κομμουνιστικής Αριστεράς.https://prin.gr/2021/06/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%83%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82/....... Επιτακτική ανάγκη το νέο οπορτουνιστικό ανάχωμα που έχει ανάγκη ο καπιταλισμός με ...εναλλακτική την επιστροφή στον εθνικό καπιταλισμό αγκαλιά με τμήματα της αστικής τάξης εθνικιστές φασίστες και τους ιμπεριαλιστές Ρωσίας Κίνας Ιραν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου