Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Θέλει το κίνημα νεροκουβαλητή του ΣΥΡΙΖΑ


Ενταγμένους στην λογική της δικομματικής εναλλαγής, που θα τον καταστήσουν εκ νέου ένοικο του Μαξίμου, θέλει τους αγώνες απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο-έκτρωμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, όπως επιβεβαίωσε με την αποψινή του συνέντευξη στο «STAR».

Αφού επιτέθηκε εφ' όλης της ύλης στον Κυρ. Μητσοτάκη κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι στα εργασιακά εξοφλεί γραμμάτια στον ΣΕΒ και σε όσους τον στήριξαν προεκλογικά, αφού υπερασπίστηκε το 8ωρο και τις εργασιακές σχέσεις που η δική του κυβέρνηση υπέσκαψε, αφού δεσμεύτηκε απέναντι στο κεφάλαιο ότι η δική του κυβέρνηση θα φροντίσει για την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας με «στήριξη της εργασίας», κατέληξε λέγοντας: «Δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί τον κ. Μητσοτάκη, το επόμενο διάστημα και μέσα και έξω απ' τη βουλή θα προσπαθήσουμε ...να κινητοποιήσουμε τους πολίτες για να διεκδικήσουν εναλλακτική προοπτική για τη χώρα».

Σε σχέση με την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό ότι δεν αξιοποιεί το μομέντουμ στην κατεύθυνση παραπομπής της ελληνοτουρκικής διαφοράς στη Χάγη, λόγω του φόβου για τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ. «Δεν περιμένω και πολλά από την συνάντηση... Λέω ότι δεν είμαι αισιόδοξος γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πρόθεση παρά για να πετάξει το τενεκεδάκι παρακάτω στον δρόμο, δεν έχει πρόθεση να αξιοποιήσει το μομέντουμ, όπου η Τουρκία βρίσκεται στριμωγμένη από τις οικονομικές εξελίξεις στο εσωτερικό της και από την αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ», είπε, ομνύοντας στους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς και στις επικίνδυνες διευθετήσεις που δρομολογούνται.

 

1 σχόλιο:

  1. 4.5 χρόνια Αριστερής κυβέρνησης μαζί με τους Ακροδεξιούς ΑΝΕΛ αμέτρητα εγκλήματα σε βάρος του λαού υπέρ των καπιταλιστών. Φωτογραφήθηκαν με τους φασίστες στο Καστελόριζο και θέλανε τα ψηφαλάκια τους για τον εκλογικό νόμο. Είναι οι Ιδεολογικοί απόγονοι της γραμμής της ήττας που στέρησε απο τον λαό την δυνατότητα να διεκδικήσει την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944. Ας Σκούζουν όσο θέλουν οι Σοσιαλφασίστες. Τα κόλπα τελείωσαν το 1991... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου