Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Οι εργασίες συνεχίζονται σήμερα στον Περισσό


Οι εργασίες του 21ου Συνεδρίου συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή 25 Ιούνη, στις 9 π.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27 Ιούνη.  

Από νωρίς το πρωί, στο χώρο της ΚΕ του ΚΚΕ, προσέρχονται για τις εργασίες οι αντιπρόσωποι του Συνεδρίου, ενώ λαμβάνονται όλα τα μέτρα ασφαλείας. 

Χθες το απόγευμα, το Συνέδριο ξεκίνησε σε πανηγυρικό κλίμα, με την εναρκτήρια εκδήλωση που περιελάμβανε ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και μια μοναδική συναυλία.

Τα θέματα του Συνεδρίου, με βάση το Καταστατικό του Κόμματος, είναι τα εξής:

α) Ο απολογισμός δράσης της ΚΕ και όλου του Κόμματος από το 20ό προς το 21ο Συνέδριο, οι βασικές εκτιμήσεις για τις διεθνείς και εγχώριες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις της περιόδου, η κατάσταση του εργατικού - λαϊκού κινήματος και τα καθήκοντα του Κόμματος έως το 22ο Συνέδριο.

β) Η εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και νέας Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

Οι εργασίες του 21ου Συνεδρίου θα φιλοξενηθούν στο ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο κτίριο στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, όπου με εθελοντική δουλειά και οικονομική στήριξη από μέλη, οπαδούς και φίλους ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης του κτιρίου.

 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου