Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Από ψηλά τη συγκλονιστική πορεία στη Μυτιλήνη

Δείτε από ψηλά στιγμιότυπα από τη συγκλονιστική πορεία της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη για το 30ό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της Οργάνωσης.

stonisi.gr

Σε Ελλάδα και Τουρκία ίδιος ο εχθρός: ΝΑΤΟ, κυβερνήσεις και καπιταλισμός. Ο σοσιαλισμός είναι το μέλλον!

Από εκεί, από την καρδιά του Αιγαίου, όπου διασταυρώνονται οι διαμάχες των ιμπεριαλιστών, όπου ξετυλίγεται το δράμα των προσφύγων, χιλιάδες κατασκηνωτές στέλνουν μήνυμα ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, που αιματοκυλούν τους λαούς.

Ορθώνουν μέτωπο στον εθνικισμό και τον κοσμοπολιτισμό του κεφαλαίου, τα συγκοινωνούντα δοχεία για την προώθηση των συμφερόντων των καπιταλιστών, στέλνουν μήνυμα διεθνισμού, κοινής δράσης και συντονισμού με τον τουρκικό λαό.

Το φετινό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο είναι «εικόνα» των λαών που παλεύουν μαζί για να ζουν ειρηνικά, για το δικό τους μέλλον, κόντρα στο καπιταλιστικό σύστημα.
 

Δείχνει τον δρόμο της κοινής πάλης ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τα συμφέροντα των αστικών τάξεων, τον δρόμο της ειρήνης και φιλίας των λαών, που είναι ο δρόμος του σοσιαλισμού.

Γιατί μόνο σε αυτόν τον δρόμο, στον δρόμο της πάλης για την εργατική εξουσία σε κάθε χώρα, διαμορφώνονται και οι προϋποθέσεις για την πραγματική ειρήνη και την ευημερία των λαών.

Γιατί μόνο έτσι θα σπάσει ο φαύλος κύκλος των λυκοφιλιών, των παζαριών και των «διευθετήσεων» σε βάρος των λαών και των συμφερόντων τους, της ιμπεριαλιστικής «ειρήνης» με το πιστόλι στον κρόταφο των λαών, που προετοιμάζει τον επόμενο γύρο των αντιπαραθέσεων, των «θερμών» και άλλων επεισοδίων, των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, που πληρώνουν οι λαοί με το αίμα τους.

4 σχόλια:

  1. Ο τΣύριζας θυσιάζεται σαν την Ιφιγένεια, προκειμένου να στηθεί ένα πιο αποτελεσματικό ανάχωμα στο ΚΚΕ:
    Νέο κόμμα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ
    Διαβάστε ονόματα, (αυτό σερβίρουν σαν ....προγραμματική θέση!) και γελάστε!
    "Μούρες" ετερόκλητες και χρεοκοπημένοι "αριστεροί" σελέμπριτις...
    Εν τω μεταξύ, προσπαθησαν να τους προλάβουν οι άλλοι, https://neoprogrammakomma.home.blog/, προσφέροντας πιο άμεση αμφισβήτηση/διεμβολισμό του ΚΚΕ:
    Πρωτοβουλία Διαλόγου για σύγχρονο κομμουνιστικό Πρόγραμμα και Κόμμα: Πανελλαδική Συνάντηση 10-11/7
    Είναι για κλάμματα, και βασικά για γέλια, το αριστεροχώρι.
    Καφενείο!
    Είναι όμως σαφές, ότι στα επιτελεία της α/τ υπάρχει ανησυχία για την έγκαιρη ανάσχεση του ΚΚΕ.
    Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δικαιώνουν απόλυτα τις θέσεις του ΚΚΕ στο άψε σβήσε. Είναι πραγματικό γλέντι Σεχτάρ. Συνεχίζουμε με κοινωνική συμμαχία με πείσμα και αποφασιστικότητα. Ουτε βήμα πίσω. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. https://prin.gr/2021/07/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%85%cf%87%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7/ Το Οπορτουνιστικό Τσίρκο σε αναβρασμό να υπηρετήσει τον Καπιταλισμό. Σοσιαλφασίστες. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκομμένοι από τον εργαζόμενο Λαό και τον άνεργο, βράζουν στο ζουμί τους, γαρνιρισμένο με τροτσκιστικά μπαχαρικά, μπας και ....νοστιμίσει!
      Οπου συντηρούνται συνδικαλιστικά, το οφείλουν στους πασόκες, που τους ψηφίζουν λόγω αντικομμουνισμού=αντικουκουεδισμού. Ετσι παίρνει το μυαλό τους αέρα. Οταν όμως φτάνουν σε πολιτική κάλπη, εκεί οι οπαδοί ...εξαφανίζονται, γιατί πάνε σε κόμματα εξουσίας, και οι "επαναστάτες" μας ....μένουν στα κρύα του λουτρού, να αναρωτιούνται "τι φταίει".
      Την μόνη λογική εξήγηση δε θέλουν ούτε να την σκέφτονται.
      Είναι υπαρξιακό το πρόβλημα.

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου