Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Fake σελίδες στα social media με ύποπτο ρόλο


Τις τελευταίες ώρες δημιουργούνται διάφορες ύποπτες σελίδες σε social media που χρησιμοποιούν το λογότυπο του ΚΚΕ και προσπαθούν μέσω μηνυμάτων σε χρήστες να «ψαρέψουν» ακόλουθους προσποιούμενοι τους εκπροσώπους της ΚΝΕ. Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα τέτοιας σελίδας προς χρήστη του instagram στο οποίο ανέφερε: «Μάθαμε ότι συμμετείχατε στο festival της ΚΝΕ. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για την ΚΝΕ;. Εδώ είμαστε όλοι σύντροφοι. Αν γίνουμε πολύ θα νικήσουμε».

Αυτές οι σελίδες καμία σχέση δεν έχουν με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ και έχουν γίνει ήδη οι ενέργειες που απαιτούνται για να κατέβουν ως «κακόβουλες» και «προβοκατόρικες».

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ στα social media λειτουργούν:

- τον λογαριασμό του Γραφείου Τύπου της ΚΕ στο twitter

- τους λογαριασμούς σε twitter, facebook και instagram του «Οδηγητή» και τις σελίδες στο facebook και το instagram του «Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή».

 

8 σχόλια:

  1. Καλό σημάδι Γκαγκάριν αυτό δείχνει ότι οι απόψεις μας περνάνε. Συνεχίζουμε στην ίδια γραμμή και δεν κάνουμε βήμα πίσω. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "...αν γίνουμε πολύ θα νικήσουμε..."!
    Αίλινες, χα, χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΛ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΗΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙΤΕ!

    Ο ΣΕΧΤΑΡ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ/ΗΛΙΑΣ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΠΑΛΤΣΑΒΙΑΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΚΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΚΕ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ.

    ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝΕ.

    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΔΕΞΙΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΔΕΞΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΚΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΚΟΥΒΑ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ).

    ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ — ΑΝΤΙΚΚΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!

    ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    ΘΕΡΣΙΤΗΣ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..αυτός που δίνει ονόματα πως λέγετε;

      Μπογδανος ή κουκουλοφόρος ή ρουφιάνος;

      ΔΣΕ

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ Ο "ΔΣΕ" ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!

      ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ "ΔΣΕ" Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΛΟΓΩ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ.

      ΤΟΣΟ Ο ΣΕΧΤΑΡ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ/ΗΛΙΑΣ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΟΣΟ ΚΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΠΑΛΤΣΑΒΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ): Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ "ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ" ΚΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ "FADOMDUCK2". ΚΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΠΡΟΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ...

      ΕΠΟΜΕΝΩΣ "ΔΣΕ" ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΓΙΑ "ΜΠΟΓΔΑΝΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ" ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΛΛΟΥ.

      ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ.

      ΘΕΡΣΙΤΗΣ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. Οτι πεις...Αλλά μήπως πρέπει να το κοιτάξεις;

      "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ." φυσικά και δες τι καταλαβαίνει και απο σένα με αυτά που γράφεις.

      ΔΣΕ

      Διαγραφή
    4. Ε ΟΧΙ "Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ", ΟΧΙ "Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ" ΡΕ "ΔΣΕ"! ΕΓΩ Σ' ΑΝΤΙΘΕΣΗ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ".

      ΕΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ: ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΙ Ο "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ" ΚΙ Ο "ΣΕΧΤΑΡ" (ΑΝΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙΣ ΠΑΛΙ).

      Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ: ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΣΔ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ "ΣΟΣΙΑΛΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ", ΚΑΙ Σ' ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΚΕ, ΠΑΜΕ, ΕΕΔΥΕ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΣΤΑΔΙΟΛΟΓΟ ΠΑΠΑΤΖΗ", ΚΑΙ…, ΚΑΙ… ΑΠΟ ΠΟΥ Ν' ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟ ΘΑΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΚΕ ΤΟ 1988/89–1990 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΑΣΚΑΡΕΥΕΤΑΙ "ΑΝΤΙ-ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ" ΤΟΥ 2021 ΓΙΑ ΤΟ '80. ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ!

      ΠΑΡ' ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ! ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΚΕ (ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ… ΠΡΟΣΕΧΕΙ) ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΗ.

      ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΚΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ. ΜΑΤΑΙΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ.

      ΟΙ "ΜΠΟΓΔΑΝΙΕΣ" ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

      ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΤΑ ΠΛΑΤΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ.

      ΘΕΡΣΙΤΗΣ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    5. Εγω σε αυτό που διαφώνησα μαζί σου είναι τα ονόματα, με την ίδια λογική να βγω και γω να πω το όνομα σου και οι άλλοι των άλλων και να "καρφωνόμαστε" μεταξύ μας.
      Αυτό δεν μου αρέσει.

      ΔΣΕ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου