Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Λαγοί


Δεν αποτελεί δα και καμιά συγκλονιστική είδηση το «μήνυμα» που στέλνει από τις φυλακές ο καταδικασμένος φασίστας εγκληματίας Λαγός. 

Πρόκειται για έναν ακόμα αντικομμουνιστικό οχετό, με αφορμή τις τελευταίες επιθέσεις σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το ξεμπρόστιασμα που κατάφερε το ΚΚΕ στους φασίστες. 

Ομως ο Λαγός δεν μένει εκεί. Θυμίζει το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (2819/2019), σύμφωνα με το οποίο ο κομμουνισμός χαρακτηρίζεται «εγκληματική ιδεολογία», και καλεί τα κράτη - μέλη να πάρουν ανάλογα μέτρα για να την καταπολεμήσουν. 

Ενα τέτοιο ψήφισμα, που διαπνέεται από τη θεωρία των «δύο άκρων», δεν μπορεί παρά να εμπνέει τους φασίστες, να τους τροφοδοτεί με «επιχειρήματα» και να τους παρέχει κάλυψη για τις εγκληματικές ενέργειές τους. Η ίδια η πραγματικότητα το φωνάζει λοιπόν. 

Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι κατά τ' άλλα «αντισυστημικοί» νεοναζί επικαλούνται τα κιτάπια της ΕΕ και την εκλιπαρούν για περισσότερη καταστολή σε βάρος του εργατικού - λαϊκού κινήματος, που νιώθουν δικαιωμένοι από το ξαναγράψιμο της Ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου