Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Ξανά εκτός νοσοκομείων οι μη COVID ασθενείς, φρακάρουν οι ΜΕΘ

  •  
    Αντί να επιταχθεί ο ιδιωτικός τομέας, η κυβέρνηση κόβει πάλι το 80% των χειρουργείων
  • 250 νεκροί το τριήμερο, μόνο χτες ξεπέρασαν τους 100
Το ένα μετά το άλλο καταρρίπτονται τα θλιβερά ρεκόρ των δεικτών της πανδημίας. Τις τελευταίες τρεις μέρες, 250 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους - 105 χτες, 76 την Κυριακή, 69 το Σάββατο - ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 17.425 θάνατοι.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι έχει φτάσει τους 608, 503 (82,73%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 105 (17,27%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Από το Σάββατο καταγράφηκαν 17.386 νέα κρούσματα (4.108 την Κυριακή, 5.991 το Σάββατο και χτες 7.287), εκ των οποίων 1.711 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική και 1.149 στη Θεσσαλονίκη. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 886.207.

Κόβονται ξανά τα χειρουργεία

Παρά μάλιστα την επιβεβαίωση της εγκληματικής διαχείρισης της πανδημίας κάθε μέρα, η κυβέρνηση, την ίδια στιγμή που αρνείται την επίταξη του ιδιωτικού τομέα που μπορεί να προσφέρει χιλιάδες κλίνες, επαναφέρει το «λουκέτο» στα δημόσια νοσοκομεία για άλλες νόσους πλην Covid-19. Ετσι χτες, με εσωτερικό έγγραφο του υπουργείου Υγείας δίνεται εντολή προς τις διοικήσεις ΥΠΕ να περιστέλλουν τα χειρουργεία μέχρι και κατά 80%. Ενα μέτρο που είχε εφαρμοστεί και στο προηγούμενο πανδημικό κύμα, φορτώνοντας στον λαό βαρύτατο τίμημα, είτε με επιβάρυνση της υγείας του είτε καταφεύγοντας στα ιδιωτικά νοσοκομεία, βάζοντας όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το υπουργείο Υγείας ισχυρίζεται ότι θα γίνονται κανονικά οι διαγνωστικές εξετάσεις, τα θεραπευτικά προγράμματα για τους χρόνιους πάσχοντες, εξαιρώντας σημαντικό κομμάτι ασθενειών και ασθενών. Ο,τι δηλαδή ισχυρίζεται εδώ και δύο χρόνια, από την αρχή της πανδημίας, στο όνομα του έκτακτου, στερώντας ή συρρικνώνοντας ιατρικές εξετάσεις, θεραπείες σε χιλιάδες ασθενείς (καρκινοπαθείς, ψυχιατρικούς, ΣΚΠ, διαβητικούς κ.λπ.), με τις λίστες αναμονής να μετράνε χιλιάδες ασθενείς (μόνο στο ΚΑΤ περιμένουν περίπου 10.000 άνθρωποι να χειρουργηθούν).

Στο μεταξύ, από χτες έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα νέα περιοριστικά μέτρα που αφορούν όσους δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί, τα οποία και έλαβε η κυβέρνηση, σε μια ακόμα προσπάθεια να κουκουλώσει τις ευθύνες της για το χάλι στο δημόσιο σύστημα Υγείας και για την υπερδιάδοση της πανδημίας.

Στο πλαίσιο των μέτρων, η πανδημία αξιοποιείται και πάλι για την καταστρατήγηση του ωραρίου στους χώρους δουλειάς, αφού το ωράριο επεκτείνεται από τις 7 π.μ. μέχρι τις 9.30 μ.μ, τάχα για να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα ΜΜΜ, τα οποία παραμένουν φρακαρισμένα μετά από 20 μήνες πανδημίας.

Στα ...καλύτερά του το «εμβολιαστικό πρόγραμμα»

Παράλληλα, στο 62,3% παραμένει η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού, ενώ ήδη εκκρεμούν και εκατομμύρια αναμνηστικής δόσης, αποτέλεσμα της ανυπαρξίας συγκροτημένου εμβολιαστικού προγράμματος. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, με μια δόση έχει εμβολιαστεί μόλις το 65,8% του πληθυσμού (ο μ.ο. στην ΕΕ είναι 70% για τη μια δόση και 66,6% με τις δύο δόσεις). Δικαιούχοι της 3ης δόσης την τωρινή περίοδο είναι 2.827.574, αλλά έχουν εμβολιαστεί μόλις 245.000, 62.000 έχουν κλείσει ραντεβού και άνω του 50% στις παραγωγικές ηλικίες δεν την έχει πραγματοποιήσει. Ενώ τον Δεκέμβρη θα πρέπει να πραγματοποιηθούν 1.114.164 αναμνηστικοί εμβολιασμοί, τον Γενάρη 1.730.619 εμβολιασμοί και 1.329.470 τον Μάρτη.

Παρ' όλα αυτά ο γγ της ΠΦΥ, Μ. Θεμιστοκλέους, ισχυρίστηκε ότι το επιχειρησιακό εμβολιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης βρίσκεται στα καλύτερά του... «έχουμε δυνατότητα πάνω από 110.000 εμβολιασμούς την ημέρα».

Δραματικές οι εφημερίες στη Θεσσαλονίκη

Την τραγική κατάσταση του δημόσιου συστήματος Υγείας επιβεβαιώνει κάθε εφημερία στη Θεσσαλονίκη, με τις κλίνες ΜΕΘ να είναι γεμάτες, δεκάδες διασωληνωμένοι να παραμένουν εκτός ΜΕΘ και σε θαλάμους που βαφτίζονται ΜΑΦ και με το προσωπικό να έχει φτάσει στα όρια της εξάντλησης.

Χτες το πρωί το ΑΧΕΠΑ ολοκλήρωσε την εφημερία του με 40 νέες εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό και 12 ύποπτων περιστατικών, με όλες τις κλίνες Covid (ΜΕΘ και απλές) γεμάτες και με 10 ασθενείς να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Εξαιρετικά δύσκολη ξεκίνησε και η εφημερία στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», με γεμάτες τις κλίνες ΜΕΘ και περισσότερους από 15 διασωληνωμένους να νοσηλεύονται σε θαλάμους που βαφτίζονται ΜΑΦ.

Την ίδια στιγμή που οι ανάγκες διαρκώς αυξάνονται, οι ελλείψεις στο μόνιμο προσωπικό στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης αγγίζουν τα 2.000 άτομα, ενώ άλλοι 750 εργαζόμενοι των νοσοκομείων έχουν τεθεί σε αναστολή.

Το Σωματείο των εργαζομένων του Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ καταγγέλλει ουσιαστικά επισφαλή λειτουργία του νοσοκομείου, αφού όπως περιγράφει, αυτή την περίοδο επικρατούν: «Πολύωρη αναμονή στην εφημερία. Ανυπαρξία ουσιαστικά της λίστας χειρουργείου. Υπολειτουργία των τακτικών ιατρείων. Εργαζόμενοι που καλούνται στη βάρδιά τους να καλύπτουν δύο χώρους με υπεράριθμους αναλογικά ασθενείς. Απλοί θάλαμοι κλινικών που βαφτίζονται "Μονάδες Εντατικής Θεραπείας" χωρίς την προβλεπόμενη πάντα υποδομή. Στελέχωση αυτών των "ΜΕΘ" συχνά από μη έμπειρο προσωπικό».

 

4 σχόλια:

  1. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΗΓΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ!!!..... πάμε ξανά ΟΛΟΙ μαζί:


    ..... ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ:


    Δεν είμαι Μάντης ούτε βοηθός Φακήρι....αλλά Σας ΘΥΜΙΖΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ:

    1ον. ΤΟ KONZETRATIONSLAGER ΝΤΑΧΑΟΥ φτιάχθεικαι για.... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ! Διότι η ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΤΑΝΕ: "ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ KONZETRATIONSLAGER DACHAU ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (NSDAP) ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.... και πρώτου τους κάνουν κανένα "κακό" τους βάζουμε στο Konzetrationslager Νταχάου για .... προσωπική τους ..... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!!" ΑΥΤΗ ΕΙΤΑΝΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ KONZETRATIONSLAGER DACHAU!!!!!

    2ον. ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ KONZETRATIONSLAGER ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΓΡΑΦΕ "ARBEIT MACHT FREI"!!! Και μετά οι "ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ/ARBEIT!!!" Πήγαιναν πρώτα για πλύσιμο/ντουζιέρα με το CYCLON B ΦΑΡΜΑΚΟ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ" .... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ .... ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ..... "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΟΥΣΒΙΤΣ/ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ ΙΙ"!!!

    ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ/ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ KONZETRATIONSLAGER ΝΤΑΧΑΟΥ (.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!!!) .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΤΥΧΑΙΩΤΗΤΕΣ!!!!


    ΥΓ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!!!

    ΥΓ. ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΦΥΛΑΚΕΣ" ΣΤΑ KONZETRATIONSLAGER ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ;;;;; ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ KONZETRATIONSLAGER ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΘ' ΥΠΌΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΟ!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΌΣΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΖΑΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!!!! ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΌΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΝΑΖΙ "KURZEM PROZESS"!!!

    ΥΓ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ! Αλλά όταν από την πρώτη μέρα είπα/ΕΓΡΑΨΑ: ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ KURZ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΓΚΕΛΑΡΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ Χέλμουτ Κόλ στην Γερμανία!!! ΘΥΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ΕΙΡΘΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" Χωρίς να να ναι σε κανένα ψηφοδέλτιο στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 Η ΦΟΝ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ!!!! ..... ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ/ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΝΕΚΑ "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!" ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (τους επιτρέπουν να πάνε μόνον στην "σκλαβοδουλεία" τους/ARBEIT MACHT FREI!!!)!!!

    ΚΑΛΩ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΙΔΕΑΛΩΣ ΝΙΚΗΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟΣΟ Ο ΔΡ. ΓΙΟΣΕΦ ΜΕΝΓΕΛΕ/ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΌΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΡ. ΓΙΟΣΕΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ/ΒΟΘΡΟΜΟΥΜΟΥΕ..... ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ!!!!-;;;;;;

    Σημείωση:Vaccinatio ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ/ΟΡΟΣ/ΝΟΗΜΑ.... ΕΙΝΑΙ ΤΟ .... ΒΑΤΣΙΝΩΜΑ!!!!!


    ......... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΏΣ ΠΕΡΑ............ και ζωή στα ΚΑΤΣΙΚΟΜΟΥΛΑΡΑ!



    Σημείωση: Το 1933 με την άνοδο του Ναζισμού στην Γερμανία το 80% (ογδόντα) των Δικαστικών και νομικών ΕΙΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! Το ιατρικό προσωπικό είτανε σχεδόν 70% (εβδομήντα) με την Ναζιστική εξουσία! Στην άλλη επιστημονική κοινότητα πάνω από 65% (εξηνταπέντε) είτανε παρατρεχάμενει των οικονομικών υποσχέσεων της Ναζιστικής εξουσίας στην Γερμανία!!! .. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ είτανε εύκολα για να φτιάξουν το πρώτο Konzetrationslager Dachau και τα ΑΟΥΣΒΙΤΣ τα ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ τα ΜΠΕΡΓΕΝ ΜΠΕΛΣΕΝ ΤΑ ΜΑΟΥΤΧΑΣΕΝ και τόσα άλλα που .... "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΒΑΤΣΙΝΩΜΑ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"..... ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    [Επίσημα ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ: ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ 2109! ΤΑΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ: ΕΘΝΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΑΟΖ- ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΑΙΓΑΙΟ- ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ- Β. ΗΠΕΙΡΟΣ- ΘΡΑΚΗ- ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ/ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) και χίλια μύρια έπονται!!!!! Για να ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΗΓΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ!!!..... πάμε ξανά ΟΛΟΙ μαζί:


    ..... ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ:


    Δεν είμαι Μάντης ούτε βοηθός Φακήρι....αλλά Σας ΘΥΜΙΖΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ:

    1ον. ΤΟ KONZETRATIONSLAGER ΝΤΑΧΑΟΥ φτιάχθεικαι για.... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ! Διότι η ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΤΑΝΕ: "ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ KONZETRATIONSLAGER DACHAU ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (NSDAP) ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.... και πρώτου τους κάνουν κανένα "κακό" τους βάζουμε στο Konzetrationslager Νταχάου για .... προσωπική τους ..... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!!" ΑΥΤΗ ΕΙΤΑΝΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ KONZETRATIONSLAGER DACHAU!!!!!

    2ον. ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ KONZETRATIONSLAGER ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΓΡΑΦΕ "ARBEIT MACHT FREI"!!! Και μετά οι "ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ/ARBEIT!!!" Πήγαιναν πρώτα για πλύσιμο/ντουζιέρα με το CYCLON B ΦΑΡΜΑΚΟ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ" .... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ .... ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ..... "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΟΥΣΒΙΤΣ/ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ ΙΙ"!!!

    ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ/ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ KONZETRATIONSLAGER ΝΤΑΧΑΟΥ (.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!!!) .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΤΥΧΑΙΩΤΗΤΕΣ!!!!


    ΥΓ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!!!

    ΥΓ. ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΦΥΛΑΚΕΣ" ΣΤΑ KONZETRATIONSLAGER ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ;;;;; ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ KONZETRATIONSLAGER ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΘ' ΥΠΌΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΟ!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΌΣΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΖΑΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!!!! ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΌΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΝΑΖΙ "KURZEM PROZESS"!!!

    ΥΓ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ! Αλλά όταν από την πρώτη μέρα είπα/ΕΓΡΑΨΑ: ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ KURZ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΓΚΕΛΑΡΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ Χέλμουτ Κόλ στην Γερμανία!!! ΘΥΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ΕΙΡΘΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" Χωρίς να να ναι σε κανένα ψηφοδέλτιο στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 Η ΦΟΝ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ!!!! ..... ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ/ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΝΕΚΑ "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!" ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (τους επιτρέπουν να πάνε μόνον στην "σκλαβοδουλεία" τους/ARBEIT MACHT FREI!!!)!!!

    ΚΑΛΩ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΙΔΕΑΛΩΣ ΝΙΚΗΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟΣΟ Ο ΔΡ. ΓΙΟΣΕΦ ΜΕΝΓΕΛΕ/ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΌΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΡ. ΓΙΟΣΕΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ/ΒΟΘΡΟΜΟΥΜΟΥΕ..... ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ!!!!-;;;;;;

    Σημείωση:Vaccinatio ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ/ΟΡΟΣ/ΝΟΗΜΑ.... ΕΙΝΑΙ ΤΟ .... ΒΑΤΣΙΝΩΜΑ!!!!!


    ......... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΏΣ ΠΕΡΑ............ και ζωή στα ΚΑΤΣΙΚΟΜΟΥΛΑΡΑ!



    Σημείωση: Το 1933 με την άνοδο του Ναζισμού στην Γερμανία το 80% (ογδόντα) των Δικαστικών και νομικών ΕΙΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! Το ιατρικό προσωπικό είτανε σχεδόν 70% (εβδομήντα) με την Ναζιστική εξουσία! Στην άλλη επιστημονική κοινότητα πάνω από 65% (εξηνταπέντε) είτανε παρατρεχάμενει των οικονομικών υποσχέσεων της Ναζιστικής εξουσίας στην Γερμανία!!! .. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ είτανε εύκολα για να φτιάξουν το πρώτο Konzetrationslager Dachau και τα ΑΟΥΣΒΙΤΣ τα ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ τα ΜΠΕΡΓΕΝ ΜΠΕΛΣΕΝ ΤΑ ΜΑΟΥΤΧΑΣΕΝ και τόσα άλλα που .... "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΒΑΤΣΙΝΩΜΑ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"..... ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    [Επίσημα ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ: ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ 2109! ΤΑΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ: ΕΘΝΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΑΟΖ- ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΑΙΓΑΙΟ- ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ- Β. ΗΠΕΙΡΟΣ- ΘΡΑΚΗ- ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ/ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) και χίλια μύρια έπονται!!!!! Για να ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψεκασμένος στο μπλοκ
      Νομίζεις οτι γράφοντας πολλά αντιεπιστημονικά,ενισχύεις την άποψη τον ανεμβολίαστων - ψεκασμένων;
      ΔΣΕ

      Διαγραφή
    2. ... έντονη ανησυχία ότι ο κορονοϊός θα μπορούσε να οδηγήσει σε 700.000 επιπλέον νεκρούς στην ήπειρο. Eάν επιβεβαιωθούν οι δυσοίωνες αυτές προβλέψεις θα αυξηθεί σε 2,2 εκατομμύρια ο συνολικός αριθμός των θανάτων μέχρι την άνοιξη, στην Ευρώπη.
      ....
      https://www.902.gr/eidisi/ygeia/278443/fovos-gia-epipleoyn-700000-nekroys-stin-eyropi-ekfrazei-o-poy

      οι νεκροί είναι υπαρκτοί ή τους αμφισβητείς;

      Κική Μ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου