Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Τιμάμε την μνήμη του αδικοχαμένου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

 
Τιμάμε την μνήμη του αδικοχαμένου μαθητή Αλ. Γρηγορόπουλου. 13 χρόνια από την Δολοφονία του το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη συνέχιση της κρατικής καταστολής και του αυταρχισμού που προετοιμάζουν και συνοδεύουν την επίθεση ενάντια στην ζωή και τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας.

Όσες κυβερνήσεις πέρασαν από το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη 2008 και έπειτα, όπως και αυτές που προηγήθηκαν, θωράκισαν και διεύρυναν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς ενάντια στον εχθρό λαό και σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της ΕΕ. Προχώρησαν σε νέους περιορισμούς των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και του λαού, του δικαιώματος της απεργίας, των διαδηλώσεων, κ.α. ώστε να εμποδίσουν την οργανωμένη διεκδίκηση, την έκφραση της διογκούμενης οργής και αγανάκτησης του λαού.

Η δικαίωση των ονείρων και των διεκδικήσεων της νέας γενιάς, του αγώνα ενάντια στην κρατική καταστολή και τον αυταρχισμό βρίσκεται στο δυνάμωμα της συλλογικής, οργανωμένης πάλης, της συμπόρευσης με το ταξικό κίνημα για τα δικαιώματά μας στη δουλειά, στο μισθό, στη ζωή, στην υγεία και την παιδεία.

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πανικός και απόγνωση είναι όλα αυτά γιατί δεν τους βγαίνει το νέο οπορτουνιστικό ανάχωμα που έχει ανάγκη ο καπιταλισμός και αδυνατούν να εγκλωβίσουν τους Κομμουνιστές. Οσο για τις απορίες που έχουν επαναλαμβάνω. Ενίσχυση παντού της Κοινωνικής συμμαχίας σε Αντικαπιταλιστική Αντιμονοπωλιακή πορεία διεκδικώντας προσωρινά μέτρα ανακούφισης και στην ιδεολογική πάλη και ζύμωση η πρόταση εξουσίας των Κομμουνιστών για έξοδο απο την Ε.Ε Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής ξήλωμα του Καπιταλιστικού κέρδους και δικτατορία του προλεταριάτου. Αυτή είναι η λύση και περιμένουμε όλους στην κοινωνική συμμαχία χωρίς να πειράζει που δεν είναι Κομμουνιστές. Τάξη απέναντι σε Τάξη. Οταν σταματήσουν να Σκούζουν θα ψάξουμε τι λάθος κάναμε. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου