Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Χώρος πρασίνου και μνήμης να γίνει η πλατεία Ελευθερίας


Την παράταση της παραχώρησης της πλατείας Ελευθερίας για ελεγχόμενη στάθμευση σε ιδιωτική εταιρεία αποφάσισε η διοίκηση Ζέρβα στον Δήμο Θεσσαλονίκης με τη συμφωνία των δυνάμεων που υποστηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας να χαρατσώνει τους δημότες για κέρδος της εταιρείας.

Το γεγονός καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως «οι "διαβεβαιώσεις" της διοίκησης Ζέρβα περί "προσωρινότητας", θυμίζουν το "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού", εξασφαλίζουν πρόσθετα κέρδη για την ιδιωτική εταιρεία ενώ ξεμακραίνει την προοπτική "απελευθέρωσης" της πλατείας υπέρ των δημοτών (εξέλιξη ανάλογη με την παραχώρηση της ΔΕΘ στους μεγαλοεπιχειρηματίες σε συμφωνία Μητσοτάκη - Τσίπρα, Μπουτάρη - Ζέρβα)».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» απαιτεί: «Καμία παραχώρηση σε ιδιώτες και σε πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, άμεση έναρξη εργασιών για τη διαμόρφωση σε χώρο πράσινου και μνήμης. Άμεση κατάργηση της σύμβασης ελεγχόμενης στάθμευσης με την ιδιωτική εταιρεία που πληρώνουν με τεράστια χαράτσια οι δημότες». 

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θεσσαλονίκης.

 

1 σχόλιο:

  1. http://tsak-giorgis.blogspot.com/2021/12/37-1988-11.html...... Τα εξαπτέρυγα της ...πασοκάρας.... στο Αντικομουνιστικό τους μένος νομίζουν πως θα χτυπήσουν το ΚΚΕ με χτεσινά ξινά σταφύλια τσουβαλιάζοντας ανόμοιες περιόδους και πάνω απο όλα διαφορετικό πρόγραμμα το ΚΚΕ. Τους ενημερώνουμε ότι στο 15ο συνέδριο του 1996 καταργήσαμε την εγκληματική θεωρία των ...πολιτικών μετώπων και σταδίων....που τόσο τους βόλευε για να αλωνίζουν. Στρατηγικός στόχος ο Σοσιαλισμός και τακτική Κοινωνική Συμμαχία εργατών αυτοαπασχολούμενων και φτωχών αγροτών με μοναδικό κριτήριο το ταξικό. Διεκδικούμε προσωρινά μέτρα ανακούφισης και στην ιδεολογική πάλη και ζύμωση βάζουμε την πρόταση εξουσίας για ανατροπή του καπιταλισμού με ξήλωμα του καπιταλιστικού κέρδους και δικτατορία του προλεταριάτου μακριά απο οποιαδήποτε κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού. Οποιος έχει τα κότσια καλοδεχούμενος. Ιδου η Ρόδος... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου