Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Ο αναβρασμός και η δυσαρέσκεια της νεολαίας δυναμώνουν


«Ο αναβρασμός και η δυσαρέσκεια της νεολαίας δυναμώνουν, καθώς αναδεικνύεται η εγκληματική διαχείριση όχι μόνο της πανδημίας, αλλά και των μορφωτικών αναγκών της νεολαίας»,
τόνισε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ERT OPEN».

Ο Θ. Κωτσαντής αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στις σχολές αναφορικά με την πανδημία, στεκόμενος ιδιαίτερα στις συνθήκες έλλειψης ουσιαστικών μέτρων προστασίας, μέσα στις οποίες καλούνται να δώσουν εξετάσεις και να παρακολουθήσουν μαθήματα. 

Σε ερώτηση σχετικά με την πανεπιστημιακή αστυνομία, σημείωσε ότι οι φοιτητές έχουν απορρίψει τα κυβερνητικά σχέδια, ενώ υπογράμμισε ότι η πραγματική «πηγή» της ανομίας είναι η παράδοση των Πανεπιστημίων στις επιχειρήσεις και στις δυνάμεις της αγοράς, κάτι που αποδείχθηκε και από τα πρόσφατα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ.

Ο Θ. Κωτσαντής αναφέρθηκε και σε μία σειρά άλλα θέματα που απασχολούν τη νεολαία, όπως η πάλη για τα εργασιακά δικαιώματα, τον ελεύθερο χρόνο και άλλα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου