Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

«Ενωμένοι και αποφασισμένοι υπερασπιζόμαστε τις δουλειές μας»

Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, με μεγάλη συμμετοχή στη Λάρυμνα. Βίντεο 

Οι εργάτες αποφάσισαν ομόφωνα τη συνέχιση του αγώνα τους για να μείνουν στις δουλειές και τα σπίτια τους

Οι πολύμορφες κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις που αποφασίστηκαν στη Γενική Συνέλευση είναι:

  • Τη Δευτέρα 7 Φλεβάρη παράσταση διαμαρτυρίας των ΔΣ των Σωματείων στον ειδικό εκκαθαριστή (Αθήνα).
  • Την Πέμπτη, 10 Φλεβάρη κήρυξη 24ωρης απεργίας και μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών.
  •  Την Κυριακή 13 Φλεβάρη στις 10 π.μ. πλατιά σύσκεψη φορέων και Σωματείων στη Λάρυμνα με χαρακτήρα μαζικού συλλαλητηρίου.

Κλιμάκωση με απεργία και συλλαλητήριο στην Αθήνα ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεδιπλωθεί ένα πρόγραμμα συνεχών εξορμήσεων στα χωριά της περιοχής για ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας.


Αποφασισμένες οι γυναίκες στη ΛΑΡΚΟ να αγωνιστούν για τα παιδιά και τα σπίτια τους

 


Το δικό τους μήνυμα στα εγκληματικά σχέδια της κυβέρνησης για κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ στέλνουν οι γυναίκες των εργαζομένων στο εργοστάσιο της  ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

«Να μας αφήσουν στα σπίτια μας και να δουλέψουμε εδώ», στέλνουν το μήνυμα δύο γυναίκες που μιλούν στο portal 902.gr, εκφράζοντας την οργή τους για τα σχέδια της κυβέρνησης να ξεσπιτώσει τις λαϊκές οικογένειες, αλλά και την αποφασιστικότητά τους να αγωνιστούν για τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους, για μια ζωή με αξιοπρέπεια.VideoΣύσκεψη Γυναικών την Κυριακή 6 Φλεβάρη

Οι γυναίκες της ΛΑΡΚΟ καλούν σε σύσκεψη την Κυριακή 6 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «Ίλιον» στη Λάρυμνα, όλες τις γυναίκες της ευρύτερης περιοχής για να συζητήσουν και να καθορίσουν τη δράση τους στο πλευρό των εργαζομένων του εργοστασίου για να μην κλείσει, να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και να μη φύγουν από τα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου