Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ο πόλεμος συμφέρει τα καθάρματα!

 

                                                          Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !!!

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μάς υποδέχεται σε μια πολεμική εβδομάδα, με νέο επεισόδιο. 

Απαντά στο ερώτημα αν υπάρχει σάτιρα εν μέσω πολέμου, διαβάζοντας εμπνευσμένα ρεπορτάζ για τον διεθνή ρόλο του Κυριάκου Μητσοτάκη -τον μόνο ηγέτη που φοβάται ο Πούτιν. 

Έναν πρωθυπουργό που είναι τρολ ακόμα και στον θάνατο, προσπαθώντας να πεθάνει ο πλανήτης από τα γέλια κι όχι από σφαίρες. Και είναι κρίμα που δεν έζησε αρκετά ο Ντοστογιέφσκι, για να γράψει τη συνέχεια του “Ηλίθιου”.

Ο Ζάρα προτείνει στη Μενδώνη να γίνει κανονικά στην Ελλάδα η παράσταση “Λίμνη των Κύκνων”, για να μπουκάρει και να πνίγει η ίδια έναν-έναν τους κύκνους. Αποτίνει δόξα και τιμή στη νεολαία Σύριζα που ανέδειξε μια άλλη διάσταση με το σήμα της μερσεντές. 

Μας αποκαλύπτει τι ακριβώς είναι η κιβωτός του Γαβριήλ και ο ψαλμός 69, ως μυστικά υπερόπλα της ορθοδοξίας. Και σημειώνει ποια είναι τα καθάρματα που χαίρονται με τον πόλεμο -γιατί κερδίζουν-, δίπλα στα μικρά καθαρματάκια που τους υπηρετούν και χαίρονται γιατί βρήκαν επιτέλους ψηλούς και ξανθούς πρόσφυγες, με γαλανά μάτια…

 Πληροφορίες για την παράσταση ''200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ" on demand εδώ:

 https://www.viva.gr/tickets/standupco... 

ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ" Σαβ, 12/3 - Κιν/τρο Αστόρια - Ηράκλειο Παρ, 18/3 - Lunar Space Indoor - Πατρα Σαβ, 19/3 - Κιν/τρο Ορφέας - Κέρκυρα Link προπώλησης: 

 https://www.hahcomedy.com/festivalzar... 

Όλα Κουλά on demand :

 https://www.hahcomedy.com/onlineshows... 

Tον καλλιτέχνη τον οδηγεί η ελευθερία της έκφρασης και τον ζει το κοινό του: 

 https://www.paypal.com/donate?hosted_...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου