Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Η... λύπη της κ. Μπακογιάννη


Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε τη λύπη της για την απόφαση του ΚΚΕ να μη βρίσκεται στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Β. Ζελένσκι, επισημαίνοντας πως -η απόφαση του ΚΚΕ- είναι κόντρα «σε όλες μας τις αξίες»...

Τώρα μάλιστα... Συνταρακτικό επιχείρημα για να δικαιολογηθεί η απαίτηση να γίνουμε όλοι χειροκροτητές της αμερικάνικης και ΝΑΤΟικής προπαγάνδας.

Η κ. Μπακογιάννη και όλοι όσοι έχουν τις ίδιες αξίες είναι τόσο φίλοι του ουκρανικού λαού, όσο είναι και φίλοι και του εργαζόμενου ελληνικού λαού. Κροκοδείλια, λοιπόν, τα δάκρυα. Καλά τα λέει σήμερα ο αρθρογράφος της «Εστίας»: «Αλλά ποιος έχασε το μυαλό για να το βρουν στο Μαξίμου. (...) Η εξωτερική πολιτική γίνεται όχημα για την έκφραση ακραίου πολιτικού χουλιγκανισμού με απόλυτα διλήμματα του τύπου "ή από εδώ ή από εκεί".»..

5 σχόλια:

  1. "Πότε Βούδας,πότε Κούδας, πότε Ιησούς κ Ιούδας"...
    αλλά...τέτοιοι είστε!
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=10222173722671444&set=a.3293941626790

    Ωχ, τι λέει το παρακάτω δημοσίευμα; Οι μόνοι που διαφώνησαν το 2021 με την απόφαση του Δήμου Αθηναίων να τιμήσει το Ρώσο πρωθυπουργό ήταν οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ; Τελικά ποιοι ειναι πουτινάκια ρε αληταράδες ;
    ....
    Τα Πουτινάκια
    https://gkagkarin.blogspot.com/2022/03/blog-post_596.html

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ωραία, το δυσανεκτικό και απολιθωμένο ΚΚΕ ....λιποτάχτησε από μιαν ακόμη (αντ-)εθνική ομοψυχία.
      Φαντάζομαι όμως πως θα βρέθηκαν άλλες "αριστερές" ψυχές, με την πρέπουσα λαρτζοσύνη, να ξεπλύνουν αυτή τη ντροπή και να σώσουν την "τιμή" της ..."Αριστεράς"!

      Διαγραφή
  2. Απ’ αυτήν την άποψη «τους νιώθουμε» όταν λυσσάνε που το ΚΚΕ αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση Ζελένσκι έχει δώσει παραπάνω από πολλά δείγματα της «δημοκρατίας» που και οι ίδιοι αποθεώνουν, έχοντας απαγορεύσει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας, ενώ πρόσφατα απαγόρευσε και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως «φιλορωσικά»!
    «Χαλάει τη σούπα» της τάχα «άμυνας απέναντι στον ολοκληρωτισμό», με την οποία προσπαθούν να στρατεύσουν τον λαό κάτω από ξένες σημαίες, να θυμίζεις ότι η κυβέρνηση Ζελένσκι έχει ενσωματώσει ως επίσημο σώμα, εκπαιδεύσει και εξοπλίσει υπό ΝΑΤΟική ομπρέλα ναζιστικές ομάδες τύπου Αζόφ, στα χέρια των οποίων έχει περάσει τα τελευταία χρόνια τα μύρια όσα ο λαός στην Ανατολική Ουκρανία.
    Κάτι που προφανώς λειτουργεί και ως το τέλειο πρόσχημα για την κυβέρνηση Πούτιν, της οποίας το «αντιφασιστικό» καμουφλάζ και οι φιοριτούρες δεν κρύβουν με τίποτα τη συγγένειά του με όλες τις υπόλοιπες αστικές κυβερνήσεις, στις οποίες έχει υποσχεθεί να δείξει και το «πώς γίνεται η αποκομμουνιστικοποίηση». Δείχνοντας και το πώς οι ιμπεριαλιστές μπορεί να τα σπάνε στη μοιρασιά της λείας, αλλά τα βρίσκουν απέναντι στον κοινό και πραγματικό τους εχθρό, στην προοπτική να πάρει ο λαός την εξουσία στα χέρια του.

    Dimosthenis Gerliotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλοι μας κατηγορούν πως είμαστε με τον Ρώσικο Ιμπεριαλισμό και άλλοι δήθεν φίλοι μας κατηγορούν γιατί δεν πάμε με τον ΠΟΥΤΙΝ που είναι ...αντιφασίστας.... και συνεχίζουν πως και ο ΛΕΝΙΝ θα διάλεγε ιμπεριαλιστικό στρατόπεδο. Μιλάμε για την απόλυτη σύγχυση στους δεύτερους... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου